En enkel og effektiv vei til mindre rynker

Har du noen gang ønsket at det fantes noe magisk som kunne få huden din til å gå bakover i tid? Til den tiden hvor huden fortsatt hadde spenst, og det ikke tok timer før avtrykket etter hodeputen på kinnet var glattet ut.

I store deler av verden har det de senere årene vokst frem en trofast gruppe av folk som mener at kollagen i drikke virkelig innvirker på hudens utseende. Den gode nyheten er at studier bekrefter dette.

Det finnes flere typer kollagen, men det avgjørende er at kollagen-peptidene er brutt ned i eksakt rette lengder for at de effektivt skal kunne glatte ut huden og gi mindre rynker.

De profilerte bloggerne Kathrine Sørland, Vanessa Rudjord, Camilla Andersen (Treningsfrue), Hedda Skoug (Fascioncherry) tester Oslo Skin Lab! Følg bloggerne her.

Studier viste signifikant forskjell i rynkedybde!

I en randomisert dobbelt-blindet studie med Verisol® kollagen-peptider viste det seg at kvinnene i testgruppen som fikk tilsatt kollagenet i drikken hver dag i åtte uker hadde fått utdelt en ren gavepakke! Testdeltakerne fikk målt rynkedybden rundt øynene flere ganger i løpet av testperioden.  Verisol® viste seg å redusere rynkedybden med hele 20%. Kvinnene som fikk utdelt placebo var ikke like heldige – der ble rynkedybden økende for hver uke som gikk. Altså slik virkeligheten er for de fleste av oss.

-Kollagen er det viktigste for huden, ifølge hudterapeut Pia Theodorssen som har over 20 års erfaring med behandling av rynker og linjer. Les mer om hudterapeutens anbefalninger her.

Siden effekten avhenger av at kollagen-peptidene har eksakt rette lengder, så kan man ikke påstå at alle kollagen-produkter vil gi samme virkning.

Verisol® kollagen som brukes i The Solution™ fra Oslo Skin Lab® har påvist dokumentert effekt på reduksjon av rynker gjennom en dobbeltblindet studie med 114 deltakere. 

Nå kan du kjøpe Oslo Skin Lab® The Solution Anti-wrinkle collagen med 30% rabatt. Les mer om tilbud her.