OSL_Victoria-1_W-article_1140x600_0124.jpg

Viktigheten av å velge riktig kollagen

I våre kropper er kollagen en viktig komponent for at huden, musklene og skjelettet skal opprettholde sine funksjoner over tid.

Kollagen type I (kollagenet i The Solution) bidrar til å forbedre hudens elastisitet og struktur, som igjen resulterer i en fastere, smidigere og mer ungdommelig hud. Uten kollagen ville huden miste sin elastisitet og den ville blitt vesentlig mer rynkete. Dermed er kollagen en av de mest avgjørende komponentene for en fast og strålende hud.

Kollagen er et must når du ønsker å ta vare på huden din

Når vi blir eldre, reduseres kroppens egen produksjon av kollagen, noe som bidrar til ulike "hudproblemer". Tapet i kollagenproduksjon viser seg for eksempel som fine linjer, rynker og slapp hud. Derfor er det mange selskaper som hevder at deres hudpleieprodukter forebygger aldringstegn og bruker påstander som "kollagenstimulerende" eller "kollagenforbedrende" i markedsføringen sin.

Ikke alle kollagentilskudd er like

Det er avgjørende å finne et produkt med fullstendig åpenhet og å velge et kollagentilskudd som har gjennomgått grundige tester og som har vitenskapelig støtte. The Solution fra Oslo Skin Lab oppfyller denne høye standarden. Deres aktive ingrediens (Verisol® kollagenpeptider) viser en betydelig effekt på å redusere aldringstegn i huden.

Våre kropper og ansikter er en refleksjon av hvem vi er, og hva vi har gått gjennom. I takt med at vi blir eldre, blir vi vanligvis litt mer modne og selvsikre. Å holde huden vår ungdommelig er et resultat av ønsket om å opprettholde et fysisk velvære. I dagens verden har vi ressursene til å være det beste vi kan være, og det begynner med det vi putter i oss.

Victoria is sitting on a mountain with a hat

Oppsummert

Kollagen er et ettertraktet næringsstoff for en strålende og frisk hud. Hudens fasthet, elastisitet og glatthet ville raskt forringes uten dette proteinet i huden. Det er en forskjell i kvalitet mellom kollagentilskudd, og det å velge et rent og effektivt produkt er avgjørende. Å finne et kollagentilskudd med komponenter som har bevist å opprettholde hudens elastisitet og redusere rynker har vært ettertraktet siden Kleopatras tid. Ikke alle kollagentilskudd er like, så velg et produkt som eksperter har prøvd og testet og som er uten tilsetningsstoffer. Gjør det for din huds skyld, den vil sette pris på det.

Av Victoria Lee Starr – Nutritional Therapy Practitioner