OSL_Collage1_W-Article_1140x600_0322.jpg

Kosthold huden din elsker

Det du spiser (og ikke spiser) påvirker din hud på samme måte som for helsen din. Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen en liste over nyttige matvalg for huden.

I vår utålmodige tidsalder så vil de fleste av oss helst se raske resultater av det vi holder på med. I hvert fall dersom det krever noe av oss som vi egentlig synes er litt kjedelig. Da blir det superviktig å vite om resultatet er verdt innsatsen.

Men det kjedelige faktum er at i mange tilfeller vil positive endringer, som følge av gode valg, inntre så langsomt at det er lett å bli usikker på om de kjedelige valgene virkelig er årsaken til at man kommer i bedre form, får finere hud, får mer energi etc. Men vi kan love deg at de små valgene virkelig har noe å si. At det du spiser (og ikke spiser) definitivt vil påvirke huden din på samme måte som det gjør for helsen din. Vi lover!

Vi har gjort det enkelt for deg og laget en liste over matvalg som har betydning for huden. Klarer du å følge et av dem på fast basis, så er det definitivt bedre enn ingen. Velg de som passer deg.

  1. Spis mer fisk fremfor rødt kjøtt. Huden din vil elske fettsyrene fra fisken!
  2. Velg (usaltede) nøtter fremfor chips.
  3. Velg et mer naturlig søtningsmiddel som honning eller agave. Raffinert sukker påvirker aldring i huden – dessverre...
  4. Spis mer sunt fett som laks, chiafrø, olivenolje og egg. Huden din elsker sunt fett!
  5. Unngå matvarer som er svært bearbeidet, som inneholder mye sukker eller meieriprodukter. Hverken godt for hud eller helse.
  6. Fokuser på tarmvennlig mat. Stol på oss – du vil at tarmen skal ha det bra.
  7. Vann, vann, vann! Hold deg hydrert. Vi elsker rosiner, men vi vil ikke se ut som en.
  8. Drikk frukt og grønnsaker i smoothies eller supper. Du kan aldri få i deg for mye frukt, bær og grønt så la det flyte i alle former og varianter!
  9. Spis regnbuen! Tenk at alle slags farger skal være representert på din tallerken i løpet av én uke.
  10. Ta The Solution™ daglig for å forbedre hudens utseende. Men det vet du jo allerede ;-)

 

RS460_OSL_Love_from_OSL.png