_A3A5705_reg_flat_1920x1080.jpg

Med skråblikk på skjønnhet

Som stylist treffer jeg vakre kvinner i alle aldre. Vakrest er de som bærer sin alder med stolthet og som omfavner den utviklingen tiden setter på kropp og sinn.

Aldring er naturlig

Jeg tok tidlig et valg hva gjelder aldring og livsstil. Jeg vil eldes naturlig uten injeksjoner som Botox og Restylane, eller foreta andre små inngrep. Jeg ønsker å leve parallelt med det som kommer av linjer, forandringer og aldringstegn. Jeg ser på aldring av hud som en naturlig del av det å leve. Jeg vil være fresh og delta i samfunnet uten å se ut som en parodi av meg selv; et lagd fabrikat hvor jeg ligner på tusenvis av andre som ønsker å skjule sin modenhet og et levd liv. Jeg elsker at vi alle er litt ulike og har personlighet – også i utseendet.

Gode forbilder

Jeg ser tilfeller av «facelifts» hver dag i min jobb og det blir sjelden vakkert. Mye er helt misforstått vedrørende hva skjønnhet er. Alle må selvfølgelig ta sine valg, og det er tilfeller der små inngrep kan gjøre en stor forskjell for enkeltpersoner. Jeg håper likevel de fleste av oss vil være gode forbilder for medsøstre og for jentene som kommer etter oss. Skjønnhet er en kombinasjon av personlighet og utstråling, og man kommer langt med å være fornøyd med seg selv.

Kosttilskudd med gode virkestoffer

Det er mye du kan gjøre for å bremse aldring av hud og ha en sunn og frisk kropp lengst mulig – uten å legge deg under kniven (eller sprøyten). Du har sikkert hørt det før: skjønnhet kommer innenfra. Jeg sverger til et godt og sunt kosthold og inntar gjerne kosttilskudd som gir kroppen og huden min gode virkestoffer for å takle min alder på en naturlig måte. Naturlighet vil alltid være en vinner for meg. Kos deg masse, nyt livet, unn deg et glass vin og litt mørk sjokolade i ny og ne og kos deg i solen med høy faktor!

/Hilde Ottem

Om Hilde Ottem

Hilde er stylist og hjelper kvinner til å bli en tydeligere utgave av seg selv og se sine kvaliteter på en ny og forfriskende måte. Hun er svært opptatt av kosthold, livsstil og hudpleie i sin rådgiving til kvinner.

The Solution™ Beauty collagen er et 100% rent Verisol® kollagenpulver, som ved studier har vist seg å redusere rynker og cellulitter!