Silvany smoothie.jpg

Silvanys Brainfood smoothie

Skjønnhetseksperten Silvany Bricen har jobbet som skjønnhetsansvarlig for både Stella og Costume magasin, hun er lidenskapelig opptatt av skjønnhet og beautyfood. Sammen med sin gode venninne og makker Hedda driver de også podcasten Hey Babe! Oslo Skin Lab og Hey Babe! damene er helt enige om at skjønnhet kommer innenfra! Vi er så heldige at Silvany ville dele en av sine favorittsmoothier med oss, nemlig den hun kaller "brainfood smoothie". Den skal ihvertfall vi prøve i løpet av påskedagene!

 

For oss er våren den perfekte tiden for å skape nye rutiner. Å pleie skjønnheten fra innsiden handler like mye om å ta vare på huden, som sinnet. «When you feel good, you look good» mener vi!

Når vi tenker på smoothies, er det fort å glemme at også hjernen kan stimuleres med de riktige ingrediensene som er «brain food». Kroppen vår er en fantastisk kjemisk fabrikk som responderer på alt vi spiser. I maten vår finnes det noe som heter «flavonoidene». Det er bevist at de påvirker vår kognitive funksjon Både blåbær og jordbær er proppfulle av flavonioder hjernen vår elsker fordi de virker betennelses dempende, og derfor beskytter derfor cellene mot skader som kan føre til sykdom. En god brainfood smoothie virker forebyggende på kropp og sinn.
Her er en oppskrift hode og huden din vil elske.

 

Silvany smoothie 2.jpg

 

Dette trenger du:

En stor kopp frosne blåbær og jordbær
1/4 frossen banan
1 spiseskje hempfrø
En liten neve valnøtter
En teskje grønn te (matchapulver)
I dagsdose The Solution Beauty Collagen
Plantemelk og kaldt vann
20 gram proteinpulver
2 teskjeer Psyllium Husks pulver(fiberpulver), eller annen fiberkilde

Bland alt sammen og tilpasse tykkelse etter ønske med væske.

Hedda og Silvany / Heybabe! Podkast
Du kan høre på Heybabe!Podkast her
https://www.heybabepodkast.com/episoder

Have_a_beautiful_day_pink_300px.png