DSC_2180.jpg

Skjønnhetsekspert Silvany Bricen om The Solution

Silvany Bricen er en av landets mest betrodde hud- og skjønnhetseksperter, med tusenvis av følgere på bloggen The Beauty Edit og podcasten Hey Babe! I 2018 (den gang 45 år) oppdaget hun The Solution – som virkelig ga huden til en trøtt småbarnsmor en skikkelig boost!

- Min skjønnhetsfilosofi har alltid vært å pleie huden fra innsiden. Nok søvn, minimalt med stress, regelmessig trening og riktig kosthold er oppskriften på en sunn og frisk hud, forteller hun.

Silvany som har bakgrunn som modell, programleder og sanger, jobbet i mange år som skjønnhetsansvarlig for magasiner som Stella og Costume, der hun skrev om sin store interesse indre og ytre skjønnhet. For tiden er hun spaltist på Elle.no, og podkaster om skjønnhet og velvære på Norges gladeste velvære podkast HeyBabe!Podkast, sammen med sin makker, livstilscoach Hedda Brodtkorb hver tirsdag. Da Silvany fikk sitt første av to barn som 44-åring, ble det straks vanskeligere å overholde mantraet om nok søvn og lite stress.

– Det føltes som om skjønnheten ble sugd ut av meg. Tretthetslinjer som aldri hadde vært der, dukket opp i ansiktet. Det at jeg var sliten og stresset påvirket faktisk huden min fra topp til tå, sier hun.

silvany_drikker.jpg
 
 

Silvany bestemte seg for å teste det populære kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab over en periode på 4 måneder. Før testperioden gjennomførte hun en hudscanning for å analysere hudens tilstand hos en uavhengig klinikk.

-  I skjønnhetsbransjen har kollagenpulver vært et kjent beautyfood, og jeg hadde lest mange artikler om hvor bra det virket, men var spent på hvilken effekt The Solution hadde på min hud, ettersom det finnes så mange forskjellige merker på markedet. Så før skanningen var jeg både spent og nervøs, forteller hun.

 

Hva er The Solution™?

silvany_hender.jpg

The Solution™ Beauty collagen er et kollagentilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. De praktiske porsjonspakkene er geniale, og pulveret har nøytral smak og er uten lukt, fett, kolesterol og karbohydrater.

Det finnes flere solide studier utført på kollagenet i The Solution™. Alle studiene er dobbelt-blinde, randomiserte, placebo-kontrollerte og fagfellevurderte før de er publisert i medisinske databaser.

Jevnlig bruk av The Solution™ viser seg å:

  • Redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker.
  • Redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%.
  • Øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer. 

 - Jeg kan jo ikke slutte nå!

Allerede etter tre uker med The Solution, følte Silvany en positiv endring i huden. Likevel tok det litt lenger tid før hun fikk de resultatene hun ønsket. Lite søvn og soleksponering bidrar nemlig til å bryte ned kollagennivået i huden.

– Heldigvis viste scanningen gode resultater etter fire måneder, og jeg fikk bekreftet det jeg trodde om The Solution. Huden ble merkbart fastere, og resultatet viste en målbar forbedret hudoverflate, forteller hun.

Dette til tross for at nattesøvnen fortsatt er ustabil og Silvany liker å kose seg ute i solen. I tillegg til aldring er det nemlig solen som påvirker kollagennivået negativt aller mest.

– Alle må finne sin metode, og hva de tror på. Jeg vet at dette kollagenpulveret har forbedret huden min fra innsiden, ellers ville jeg aldri fortsette å ta det. Å starte med et lite rituale hver morgen, har blitt en del av min daglige skjønnhetspleie, sier Silvany Bricen