DSC_2180.jpg

"Sunn hud kommer fra innsiden"

Silvany Bricen (46) står bak bloggen The Beauty Edit, der hun deler sine beste tips innen hud- og skjønnhetspleie med sine lesere.

- Min skjønnhetsfilosofi har alltid vært å pleie huden fra innsiden. Nok søvn, minimalt med stress, regelmessig trening og riktig beautyfood er oppskriften på en sunn og frisk hud, forteller hun.

Som tobarnsmor er hverdagen til Silvany hektisk, og det har hun fått kjenne på kroppen. Etter sine to svangerskap opplevde hun å gå fra en såkalt «gravidglød» til det hun beskriver som «gravidtørken».

- Det føltes som om skjønnheten var blitt sugd ut av meg. Tretthetslinjer som aldri hadde vært der dukket opp i ansiktet, neglene var mer porøse, og jeg hadde tørr hud fra topp til tå. Inkludert huden under fotbuen – av alle steder! 

 
 
 

Silvany bestemte seg for å teste det populære kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab over en periode på 4 måneder. Før testperioden gjennomførte hun en hudscanning for å analysere hudens tilstand hos en uavhengig klinikk.

- Da jeg begynte med The Solution™ var jeg veldig spent. Jeg hadde lest om andre brukere som fikk fantastiske resultater, og håpet naturligvis at jeg skulle erfare det samme, forteller hun. 

Hva er The Solution™?

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et kollagentilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. De praktiske porsjonspakkene er geniale, og pulveret er helt uten smak, lukt, fett, kolesterol og karbohydrater.

Det finnes flere solide studier utført på kollagenet i The Solution™. Alle studiene er dobbelt-blinde, randomiserte, placebo-kontrollerte og fagfellevurderte før de er publisert i medisinske databaser.

Jevnlig bruk av The Solution™ viser seg å:

  • Redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker.
  • Redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%.
  • Øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer. 

 - Jeg kan jo ikke slutte nå!

Allerede etter 3 uker merket Silvany en forskjell på huden. Etter 4 måneder fikk hun scannet huden sin på nytt og resultatene viste en tydelig forbedring.

- Huden min har blitt merkbart fastere, i tillegg målte maskinen en reduksjon i porer med hele 60 prosent! Og dette til tross for at jeg hadde sovet dårlig på nettene med to bleiebarn – og kost meg mye ute i solen.

- Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab har forbedret huden min fra innsiden – det har jeg fått bevist! Nå som jeg har fått så gode resultater på huden min, ønsker jeg selvsagt å fortsette med The Solution, sier Silvany.