Katrine Kvalsund_glass_1920x1080.jpg

Katrine (40):- Fikk glattere hud på under to måneder!

– Jeg har aldri fått så mange komplimenter for huden min som nå, forteller Katrine Kvalsund (40).

Det var etter å ha lest om The Solution på en beautyblogg at Katrine bestemte seg for å gi kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab en sjanse.

Det er litt over to år siden nå, og Katrine forteller at det tok i underkant av to måneder før hun merket endringene.

– Jeg kunne se at linjer i pannen, ved munnen og ved øyenbrynene ble betraktelig mindre, forteller hun.

Anbefaler videre

– Huden min har masse glød og jeg tør påstå at selv om jeg har bikket 40 år, har jeg færre rynker nå enn for to år siden. Nå kan jeg kan jo aldri slutte med The Solution, ler hun.

Katrine starter hver morgen med et glass vann, iblandet pulveret fra Oslo Skin Lab.

– Jeg har alltid hørt at man må behandle huden sin innenfra, og det er et utsagn jeg stiller meg helt bak. Faktisk har jeg aldri hatt finere hud enn jeg har i dag.

– Jeg har anbefalt det til flere venninner, og det er faktisk helt sykt å se forandringene hos dem også. Kanskje er det lettere å se det på andre enn på seg selv? sier hun.

OsloSkinlab_0619_9708_1920x1080.jpg

– Kan bidra til å utsette aldringsprosessen

Henriette Howard er hudterapeut ved Oslo Hudpleieklinikk, med lang fartstid i bransjen. Hun forteller om gode erfaringer blant kundene som har testet The Solution.

OSL_hudpleier_1920x1080(1).jpg

– Når de første aldringstegn i huden oppstår, skyldes dette at kollagenproduksjonen i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen. Huden beholder et yngre uttrykk med mindre rynker og linjer, sier Howard.

Katrine Kvalsund forteller at selv om hun ikke er spesielt bekymret for at huden blir eldre, ønsker hun å forebygge aldringstegn og se ung ut så lenge som mulig – i likhet mange andre på hennes alder.

– Jeg har fått mange spørsmål om dette faktisk virker. Jeg kan ikke svare for andre, men på meg har det hjulpet masse! Mer glød, mindre rynker og spenstigere hud. Jeg er iallfall kjempefornøyd, sier hun.