RS497_Katrine_DSC00008_W-Article_1140x600.jpg

Katrine (42):- Fikk glattere hud på under to måneder!

– Jeg har aldri fått så mange komplimenter for huden min som nå, forteller Katrine Kvalsund (42).

Det var etter å ha lest om The Solution på en beautyblogg at Katrine bestemte seg for å gi kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab en sjanse.

Det er litt over tre år siden nå, og Katrine forteller at det tok i underkant av to måneder før hun merket endringene.

– Jeg kunne se at linjer i pannen, ved munnen og ved øyenbrynene ble betraktelig mindre, forteller hun.

RS498_Katrine_DSC09923_W-Article_1140x600.jpg

Anbefaler videre

– Huden min har masse glød og jeg tør påstå at selv om jeg har bikket 40 år, har jeg færre rynker nå enn for tre år siden. Nå kan jeg jo aldri slutte med The Solution, ler hun.

Katrine starter hver morgen med et glass vann, iblandet pulveret fra Oslo Skin Lab.

– Jeg har alltid hørt at man må behandle huden sin innenfra, og det er et utsagn jeg stiller meg helt bak. Faktisk har jeg aldri hatt finere hud enn jeg har i dag.

OsloSkinlab_0619_9708_1920x1080.jpg

– Imponerende studier

Hudpleier Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekt på The Solution.

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600 (1).jpg

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% i rynkedybden hos deltakerne, forteller Eide.

Katrine Kvalsund forteller at selv om hun ikke er spesielt bekymret for at huden blir eldre, ønsker hun å forebygge aldringstegn og se ung ut så lenge som mulig – i likhet mange andre på hennes alder.

– Jeg har fått mange spørsmål om dette faktisk virker. Jeg kan ikke svare for andre, men på meg har det hjulpet masse! Mer glød, mindre rynker og spenstigere hud. Jeg er iallfall kjempefornøyd, sier hun.