OSSE_1200x628_Katrine_Kvalsund_2.jpg

Katrine har fått betydelig forbedring med The Solution!

Plutselig merket Katrine Kvalsund, 39 år, at flere av linjene og de begynnende rynkene ble mindre synlige.

Nå går det ikke en dag uten at hun bruker kollagenpulveret The Solution – og anbefaler også andre å prøve.

”Rett i underkant av to måneder etter at jeg startet, kunne jeg se at linjer i pannen, ved munnen og ved øyenbrynene hadde blitt betraktelig mindre. Jeg har brukt pulveret fast hver morgen siden, og er fortsatt like fornøyd”, forteller Katrine Kvalsund som snart fyller 40 år.

Har tipset flere venninner

Det var etter å ha lest om kollagenpulveret The Solution™ Anti-wrinkle collagen på Vanessa Rudjords blogg at Katrine bestemte seg for å teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Nå har hun brukt det i over et år.

”Jeg har anbefalt The Solution til flere av mine venninner og det er faktisk helt sykt å se forandringene hos dem også. Kanskje er det lettere å se det på andre enn på seg selv?”

Kroppens eget antirynkeserum

Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden og som holder den elastisk og glatt. Det fungerer som kroppens eget antirynkeserum. Allerede i 30-årsalderen synker hudens kollagennivå gradvis, slik at linjer og rynker kommer til syne. 

Studier viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan forebygge og redusere rynker og linjer. Kollagenet i The Solution er av høy kvalitet, kommer fra naturlige kilder og består av kollagenpeptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Effekten har blitt dokumentet i flere studier.

 "Jeg kommer helt klart til å fortsette"

Katrine forteller at selv om hun ikke er spesielt bekymret for at huden blir eldre, ønsker hun selvsagt å forebygge aldringstegn og se ung ut så lenge som mulig – akkurat som mange andre på hennes alder.

”Derfor er det jo så bra at The Solution faktisk jobber fra innsiden og kan redusere aldersrynkene som har begynt å vise seg. Jeg har drukket The Solution hver morgen i ett år nå. Ettersom jeg har merket en tydelig forbedring, er dette noe jeg helt klart kommer til å fortsette med”, sier en fornøyd Katrine.