RS1494_OSL Yoga-14_W-Article_1140x600.jpg

Ariane Ravazzi: Min lindeskap for yoga og strålende hud!

Balansen mellom sinn og kropp har en dyptgripende betydning i livet til italienske Ariane, en hengiven yogainstruktør og en beundrer av The Solution. Under deler Ariane med oss hva det innebærer for henne å integrere yoga med jevnlig inntak av kollagenpulver – en kombinasjon hun anser som essensiell og avgjørende for å gjenoppdage både fysisk og mental harmoni.

Jeg føler at jeg kan beskrive meg selv med noen få ord: mor til tre vakre døtre, en hengiven hundeelsker, en lidenskapelig yogainstruktør, en tilhenger av velvære og natur.

Hva representerer yoga generelt, og spesielt for deg?

Yoga bærer i seg nøkkelen til balanse mellom kropp, pust og sinn. "Pranayama" henviser til "pusteøvelser," mens "asana" refererer til "posisjoner." Derfor er det i en sammensetning avgjørende å harmonisere riktig kombinasjon av asanas og pranayama for å oppnå indre og ytre balanse.

Hvordan ble din lidenskap for yoga ble vekket og hva inspirerte deg til å bli en instruktør?

Min reise mot yoga startet som en tilfeldighet da jeg alltid har vært en aktiv person og en regelmessig besøkende på treningsstudioet. Likevel, da jeg først prøvde yoga, ble jeg øyeblikkelig fascinert, ikke bare på grunn av de fysiske fordelene, men fremfor alt den mentale dybden det ga. Min beslutning om å bli en instruktør kom naturlig som jeg gikk gjennom opplæringen. Jeg oppdaget at jeg har en lidenskap for å veilede og være til stede for andre menneskers reise. Nå underviser jeg på flere yogastudioer med stor glede.

RS1493_OSL Yoga-09_W-Article_1140x600.jpg

Hvilke fordeler har yoga og meditasjon for både kropp og sinn?

Fordelene som yoga og meditasjon bringer til både kropp og sinn er virkelig ubegrenset.

På den estetiske siden kan vi nevne en smidigere og mer tonet kropp med redusert stivhet, mer harmoniske og koordinerte bevegelser, og en generell følelse av balanse. Men den sanne verdien ligger i de mentale gevinstene. Yoga handler ikke bare om den fysiske aspekten, men først og fremst om den indre dimensjonen, inkludert meditasjon og pusteteknikker. Det er velkjent at yoga forbedrer humøret, hjelper med å roe sinnet, kontrollere tanker og redusere angst. Det gir en betydelig konsentrasjonsøkning, til og med på arbeidsplassen, og reduserer negative følelser som knytter oss til materialisme, sinne, frykt og depresjon. Med enkle ord, det nærer kjærlighet og bekjemper hat.

Når du forbereder deg for en yogatime, hvordan velger du praksisene? Er de egnet for alle aldre?

I yoga er nøkkelen å oppnå balanse. I en yogasekvens er det avgjørende å kombinere riktig sett av stillinger og pusteteknikker for å oppnå harmoni. Fokuset ligger aldri kun på én ting, men omfavner hele kroppen og sinnet. Jeg reserverer alltid de siste ti minuttene av mine økter for meditasjon og pustearbeid, som er kritisk for en fullstendig yogapraksis.

Jeg oppdager at søken etter balanse som finnes i yoga reflekterer filosofien til Oslo Skin Lab. Akkurat som i yoga, innebærer hudpleie en sammensmelting og balansering av ulike tilnærminger for å oppnå optimale resultater. Jeg har alltid vært oppmerksom på hydrering, vedlikehold av et variert og næringsrikt kosthold, samt å prioritere minst syv timers søvn om natten. Nå, for å ytterligere balansere alt, inkluderer jeg også The Solution!

RS1495_OSL Yoga-21_W-Article_1140x600.jpg

Når begynte du å benytte deg av The Solution, og hvordan integrerer du det i din daglige rutine?

Jeg har brukt The Solution i åtte måneder, og resultatene har vært bemerkelsesverdige! Jeg blander det inn i kaffe, vann eller urtete. De praktiske enkeltporsjonsposene gjør det enkelt å ta med seg, spesielt siden jeg ofte er på farten i helgene. På mange måter ligner det min yogapraksis: jo mer konsekvent jeg er, jo mer merkbare blir resultatene.

Kan du dele litt om din skjønnhetsrutine? Har du noen skjønnhetstips du vil dele med oss?

Jeg nærer en kjærlighet for havet, solen, fjellene og naturen generelt. Med min lyse hudfarge må jeg være ekstra forsiktig. For det første bruker jeg solkrem hele året, til og med i urbane omgivelser. Når solen er sterkest om sommeren, forlater jeg aldri huset uten en hatt. Ut over ansiktsbeskyttelse, setter jeg pris på deres stilige uttrykk! Jeg holder huden hydrert med nærende kremer flere ganger daglig, fjerner alltid sminke før jeg legger meg, og fokuserer på å drikke minst to liter vann hver dag.

Hvilke fordeler bringer yoga, i kombinasjon med The Solution, til huden?

Å forene The Solution med regelmessig yoga- og meditasjonspraksis kan ha utallige fordeler for vår hud, inkludert:

✔Perioder med økt stress og utilstrekkelig hvile kan resultere i sliten hud. Disse tegnene kan reduseres gjennom enkle yogasekvenser og den daglige støtten fra The Solution.

✔Den ulitmate "slow-aging". Yoga bidrar til å oppnå en mer smidig, tonet og samordnet kropp. Effekten forsterkes ytterligere når hudpleie fra innsiden, som The Solution, blir en del av vår rutine!

✔Naturlig glød! På tross av den fysiske anstrengelsen, er yoga spesielt berikende for sinnet. Sinnet vårt setter grenser og styrer hver bevegelse i kroppen vår. Yoga trener både hjernen og sjelen, øker konsentrasjonen og hjelper oss med å håndtere negative tanker. Et klart og positivt sinn forbedrer også vår fysiske tilstand, noe som resulterer i en strålende, avslappet og stressfri hud.

Hva venter du på? Du kan også begynne å inkludere The Solution og yogapraksis i din daglige rutine :)