RS1688_OSL_082214331_W-Article_1140x600.jpg

The Beauty Pearls

The Beauty Pearls - Inside Out Beauty Nutrition

Bli bedre kjent med vårt nyeste produkt The Beauty Pearls!
Vi har forbedret sammensetningen på et tidligere produkt; The Basics. Kapselstørrelse, design, emballasjen og ikke minst navnet er nå nytt. The Basics er nå The Beauty Pearls fra Oslo Skin Lab i en ny og deilig innpakning med 140 små "perler". 

Ny ingrediens

Vi har tilsatt en ny ingrediens i The Beauty Pearls. Polyfenoler fra grønn kaffebønneekstrakt har i studier vist seg å kunne øke fuktigheten i huden, noe som er en kjærkommen endring, da mange lider av tørr hud (spesielt om vinteren når vi er utsatt for både kald luft ute og tørr luft inne). 

Niacin, retinol og sink

The Beauty Pearls™ Inside Out Beauty Nutrition er kapsler som inneholder et godt bidrag av en rekke næringsstoffer som har effekt på huden. På ingredienslisten kan du blant annet finne niacin, retinol og sink som mange trolig drar kjensel på, da de er svært populære å tilsette i hudkremer og serumer. Disse kan også være effektive når de får virke innenfra, da hver av dem har bevist effekt ved daglig inntak på enten hud, hår og/eller negler*. 

Nye og mindre kapsler

Kapslene er som små delikate "perler". Du bør derfor innta 5 stk. daglig. Testpanelet vårt har imidlertid fortalt oss at det er lettere å svelge 5 stk. av disse, enn 2 stk. av The Basics. Skjønnhetsperlene kommer i en litt større pakke med en pose som inneholder 140 små kapsler.

 

RS1687_OSL_082214310_NL-S_340x340.jpg

 

Fullstendig hudpleierutine fra innsiden!

Skjønnhetsperlene erstatter ikke The Solution, da de ikke inneholder kollagen. Men The Beauty Pearls fullfører hudpleierutinen din ved å sikre at kroppen din har alle de riktige vitaminene etc. slik at du kan få mest mulig ut av kollagenpulveret ditt i The Solution - altså et perfekt tilskudd å supplere med The Solution. 

RS1694_OSL_082214439_W-Article_1140x600 (1).jpg

 

*Ingrediener og effekt

Retinol (vitamin A), biotin og niacin – bidrar til å opprettholde normal hud
Biotin – bidrar til å opprettholde normal hårvekst
Sink – bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler
Vitamin D, C og A – bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon
Vitamin C – bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for hudens normale funksjon
Vitamin E og C – bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

RS1689_OSL_082214353_W-Article_1140x600.jpg