RS1688_OSL_082214331_W-Article_1140x600.jpg

The Beauty Pearls

The Beauty Pearls - inside out nutrition

Bli bedre kjent med vårt nyeste produkt The Beauty Pearls!
Vi har forbedret sammensetningen av The Basics, endret kapslene, designet, emballasjen og ikke minst navnet. Fra nå av blir The Basics til The Beauty Pearls fra Oslo Skin Lab i en ny og deilig innpakning med 140 små "perler".

Nye ingredienser

Det viktigste er at vi har tilsatt enda flere ingredienser som gir mer spisset og enda mer næring til huden din. De nye kapslene inneholder derfor polyfenoler fra grønn kaffebønneekstrakt, som har i studier vist seg å kunne øke fuktigheten i huden, noe som er en velkommen forandring, da mange lider av tørr hud – ikke minst nå som vi går inn i vintersesongen og er utsatt for både kald uteluft og tørt inneklima.

Niacin, retinol og sink

Som alle ingrediensene er det kanskje mange som allerede er kjent med dem da de er veldig populære i ansiktskremer og serum. De kan også være svært effektive fra innsiden, da hver av dem har en bevist effekt med daglig inntak på f.eks. hud, hår og/eller negler. 

Nye og mindre kapsler

De har faktisk blitt mindre slik at de er lettere å svelge. Du bør derfor innta 5 stk. daglig. Testpanelet vårt har imidlertid gladelig fortalt oss at det er lettere å senke 5 stk. av disse, enn 2 stk. av The Basics. Skjønnhetsperlene kommer i en litt større pakke med en pose som inneholder 140 små delikate "perler".

 

RS1687_OSL_082214310_NL-S_340x340.jpg

 

Fullstendig hudpleierutinen fra innsiden!

Skjønnhetsperlene erstatter ikke The Solution, da de ikke inneholder kollagen. Men The Beauty Pearls fullfører hudpleierutinen din ved å sikre at kroppen din har alle de riktige vitaminene etc. slik at du kan få mest mulig ut av kollagenpulveret ditt i The Solution - altså et perfekt tilskudd å supplere med The Solution. 

RS1694_OSL_082214439_W-Article_1140x600 (1).jpg

 

Ingrediensliste og effekt

Ekstrakt av grønne kaffebønner – øker fuktigheten i huden
Retinol (vitamin A), biotin og niacin – bidrar til å opprettholde normal hud
Biotin – bidrar til å opprettholde normal hårvekst
Sink – bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler
Vitamin D, C og A – bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon
Vitamin C – bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for hudens normale funksjon
Vitamin E og C – bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
Omega 3 fra nordatlantisk sik

RS1689_OSL_082214353_W-Article_1140x600.jpg