Jitka_Schneiderova_2_web-article_1022_CZ.jpg

Forebygger mot aldring

Film- og teaterskuespillerinne Jitka Schneiderová har brukt kollagen siden 2020. Hun påpeker at utseendet ikke bare er overlatt til gener, men at det er en hel pakke som må pleies. Og for henne inkluderer det å ta The Solution regelmessig.

Vår Tsjekkiske ambassadør Jitka Schneiderová (51) sier at kollagen er hennes forebygging mot aldring av hud.

Jitka sverger til kollagenpeptider fra Oslo Skin Lab, og er nøye med å ta det hver dag. Hun har brukt vårt produkt i flere år, og når vi spør hvordan hun oppdaget det svarer hun:

"Jeg så en Instagram annonse og bestemte meg for å prøve dette. Jeg var veldig entusiastisk og ble medlem med en gang. Etter ca. tre måneder kunne jeg se og kjenne en forbedring i huden i huden min. Den føltes mykere og mer elastisk over hele kroppen. Nå tenker jeg at det er synd jeg ikke fikk kjennskap til denne typen kollagen tidligere – jeg ville garantert begynt i 30-årene,“ sier den populære skuespilleren.

Da Schneiderová delte sin glede med The Solution Beauty collagen på Instagram, la Oslo Skin Lab merke til henne. Vi tok kontakt med henne og tilbød samarbeid. Jitka ble da vår Tsjekkiske ambassadør, og hun kunne vise andre kvinner resultatene av regelmessig bruk av et tislkudd med kollagenpeptider på egen hud.

Hun sier at resultatene av å ta kollagen regelmessig er mulig å se på hele kroppen. “Det første jeg la merke til er at hendene mine ble mykere. Jeg klarte ikke å følge hver eneste rynke, men jeg fokuserte på hele kroppen og la merke til en generell følelse av forbedring i huden. Jeg bruker serum og kremer av høy kvalitet i ansiktet, men glemmer ofte kroppen - og det var der jeg så de første effektene!”

 

RS525_OSL_Jitka_Schneiderova_DSC00577_W-Article_1140x600.jpg

Hun påpeker også at det ikke er noe galt med rynker. Å akseptere rynkene våre og det faktum at vi blir eldre burde være både naturlig viktig for en kvinne. "Men da jeg fikk vite at menneskekroppen mister 1-2 % av sitt naturlige kollagen hvert år, var valget mitt klart. Jeg bestemte meg for å ta kollagen fordi det forebygger på en naturlig måte. Kollagen er min forebygging mot aldring av huden," sier Jitka og råder andre kvinner til å prøve.

Denne vakre kvinnen, som beviser at alder kun er et tall, har nå flere års erfaring med kollagen fra Oslo Skin Lab. Hun setter pris på at det er er rent kollagen uten tilsetningsstoffer og at pulveret er nøytralt.

 

RS529_OSL_Jitka_Schneiderova_DSC00903_W-Article_1140x600.jpg

" Den daglige dosen inneholder 2,5 gram hydrolisert kollagen. Det er ingen andre ingredienser, ingen smakstilsetninger, og takket være det kan du strø det i kaffen, suppen og sausen – ja, hva du vil. Man sier «less is more», og dette gjelder ikke bare livet, men også kollagenet du finner på markedet. Og, og til slutt damer, en daglig porsjon inneholder bare 10 kalorier. " sier den erfarne Jitka Schneiderová, som anbefaler et Oslo Skin Lab medlemskap på det varmeste.

I tillegg til rabatt på produkt og vakker hud får du også fri frakt på alle forsendelser ved medlemskap. "Forsendelsen med kollagen kommer hjem til deg hver fjerde uke, uten at du trenger å tenke mer på det. Veldig enkelt og veldig praktisk – det liker jeg. I tillegg garanterer medlemskap deg 30 % rabatt på alle bestillinger. Det er en god deal, ikke sant?" legger hun til.