marie profil 2.png

Marie, 30 år

Kjendisfotograf Marie Reierth lever et hektisk liv, men har likevel funnet sine rutiner som gir henne balanse i hverdagen.

Marie Reierth (30) er kanskje mest kjent som kjendisfotograf, influencer og podcasten Momlife. Dagene fylles opp med jobb fra morgen til kveld, og med ett barn i barnehagealder og ett på vei lever Marie et fantastisk og hektisk liv. Vi har tatt en prat med henne om hvordan hun klarer å kombinere sitt hektiske liv og fremdeles ta godt vare på seg selv.

Du fremstår som en utrolig positiv og energisk person – har du noen triks du vil dele med oss?

Jeg tror man kommer langt med å være seg selv fullt ut. Alle andre personligheter er jo tatt, ikke sant. Når det er sagt var pandemien positiv for meg på mange måter, da fikk jeg trukket meg tilbake og sett ting i perspektiv. Å være et JA-menneske er ikke alltid til fordel for en, selv om jeg liker å tro det. Så det å bli bedre på å prioritere, si nei til noe og mer ja til seg selv har gjort meg godt.

Hvordan klarer du å holde deg så fresh og leve et så hektisk liv?

Etter å ha jobbet selvstendig i to år snart skal jeg ikke legge skjul på at det er hektisk men jeg unner meg litt hverdagsluksus ved å å prøve ta vare på meg selv. Ellers er søvn utrolig viktig for meg. Spesielt nå som jeg er gravid også så blir jeg pent nødt til å tillate meg en nap her og der for å kunne kjøre på med tempoet jeg har i hverdagen, og som jeg elsker.

Marie begynte å ta The Solution i mars 2022, før hun startet skannet hun huden i ven VISIA-skanner ved en hudpleiesalong. I tillegg til utenpåprodukter begynte Marie også å ta The Solution for å booste huden fra innsiden.

Marie ute badekåpe.png

Det første jeg merket endring på var mindre linjer og følelsen av mer spenst i huden. Det er litt vanskelig å si akkurat når, men det var vel etter 1-2 måneder jeg virkelig tenkte "wow" huden min ser mye bedre ut. Jeg tror helt klart at en kombinasjon av den utvendige hudpleien sammen med The Solution har vært en skikkelig boost for huden min. Og det føles godt å vite at jeg tar vare på den og prepper den så godt jeg kan.

OSL_Marie_Before-after_web_article_1140x600_0122.jpg

Etter 8 uker skannet Marie huden sin igjen og resultatet viste en tydlig forbedring i rykene rundt øynene.

 

Hva er dine morgenrutiner?

Jeg står opp, vasker alltid ansiktet i kaldt vann før jeg renser huden. Så går jeg ut på kjøkkenet og drikker en halv flaske, ca 5 dl med vann og deretter lager kaffe til meg og forloveden min. Et lite tips er å putte kollagenpulveret oppi melkeskummeren på kaffemaskinen, da blandes det godt ut og voila - kaffe med The Solution.

Jeg tar som regel min dagsose med The Solution i kaffen om morgenen, ellers har jeg alltid med meg en pose i vesken hvis jeg glemmer det! Er også digg å blande i smoothie.

MArie ute bord.png

Hvorfor er det viktig for deg å ta vare på huden din nå?

Først og fremst fordi jeg føler meg så mye freshere når jeg gjør det. Det er min lille egentid på badet hver morgen og kveld. Og dessuten så vet jeg at huden min blir veldig glad for riktige produkter og god prepp. Litt egentid er viktig!

Nyttårsforsetter?

Rett og slett fortsette med den driven jeg har nå i 2022, gi meg selv litt mer egentid og fortsette med å ta vare på huden min. Både innenfra og utenfra! Det kommer jeg til å sette ekstra pris på i starten av året som tobarnsmamma etterhvert.