Gi huden din litt ekstra kjærlighet i vinter

Her er våre 5 tips for hva du kan gjøre nå for å bevare en fin hud på hele kroppen året rundt.

Brr.. det er kaldt ute! Det er fristende å droppe kroppspleien gjennom vintersesongen ettersom huden allikevel er skjult under lag på lag med varme og komfortable klær, men husk at det du gjør for huden din nå vil påvirke hvordan den ser ut når du kler deg lettere til våren. Så for å slippe å angre når du står der med hvite tørre vinterlegger under den korte kjolen når solen begynner å varme igjen - her er våre beste tips for å beholde en skikkelig fin hud på hele kroppen hele året.

 

RS37_Mip_17_1994_W-Article_1140x600.jpg

  • Skru ned temperaturen! Å ta lange deilige varme dusjer kan være en yndet aktivitet i den kalde årstiden, men uheldigvis kan det varme vannet være med å tørke ut huden. Det å skru ned temperaturen er hudvennlig og kan spare deg for bruk av vann, da du ønsker å komme deg raskere ut av dusjen. 

 

  • Bytt ut såpe med dusjolje. Såpe kan som kjent også bidra til tap av fuktighet i huden. Dusjoljer er kan være et bedre alternativ enn såpe, da de gir fukt og rengjør samtidig som de bevarer fettstoffene i huden vår.

 

  • Bruk body lotion. Mange husker kun på å bruke body lotion når huden føles tørr eller irritabel. Å smøre hele kroppen burde være en del av den daglige hudpleierutinen på samme måte som produkter til ansiktet. Det kan også være lurt å bruke en fyldigere bodylotion på natten enn på dagen.

 

  • Bruk en kroppsskrubb - det kan bidra til å bli kvitt død hud og redusere cellulitter – to ting som gjør underverker for hudoverflaten. Det er verdt å investere 10-15 minutter én dag i uken for å kunne få en synlig jevnere tekstur.

 

  • Bruk The Solution™. En klisje? Nei, vi vet jo at det virker. The Solution™ er testet i kliniske studier, og resultatene viser reduksjon i synligheten av cellulitter, samt kunne forebygge at de oppstår.

 

Holder du på disse rutinene gjennom vinterhalvåret, så er du klar til å kaste klærne med en gang vårsolen kommer tilbake. Da har du også et godt grunnlag dersom du ønsker å påføre selvbruningskremer på vinterbleke legger. Ja da - vi vet at det fortsatt er vinter og enda en god stund til du kan ta på deg sandaler og sommerkjoler, men vi kan drømme, ikke sant?