OSL_Leena_3040_1222_W-Article_1140x600.jpg

Leena, 51 år

Oslo Skin Lab-kunde Leena har alltid tatt vare på huden sin samvittighetsfullt og takket være produkter av høy kvalitet og gode rutiner følte Leena at huden hennes var i god stand. Les videre for å finne ut hva Leena oppdaget etter å ha oppdatert rutinen sin med The Solution kollagen.

Leena tok til seg en venninnes råd og har ikke sett seg tilbake!

Takket være produkter og rutiner av høy kvalitet, har tidligere flyvertinne Leenas hud holdt seg i utmerket tilstand, til tross for årevis med å ha utsatt huden hennes for tørr kabinluft. Så Leena trodde ikke øynene sine da hun så at tilstanden til huden hennes ble synlig forbedret etter å ha tatt opp hudpleie innenfra.

Nå i femtiårene er Leena takknemlig overfor moren, som rådet henne til å alltid fjerne sminken før hun legger seg, investere i hudpleieprodukter og regelmessig besøke en kosmetolog.

– Huden min har holdt seg i god stand i alle disse årene, sier Leena.

– Jeg drikker mye vann, passer på at jeg trener nok og prøver å spise variert mat (som jeg sliter med noen ganger). Jeg holder meg til vanlig rens, peeling og fuktighet, uansett hva. Skjønnhetstilskudd var jeg imidlertid ikke veldig kjent med. Noen av vennene mine hadde prøvd kollagentilskuddet The Solution og oppfordret meg til å teste det også, sier hun.

OSL_Leena_2977_1222_W-Article_1140x600.jpg

Et tilsynelatende fåfengt hudpleietilskudd viste seg å være den manglende delen

Da Leena inkluderte The Solution -kollagen i rutinen sin i fjor vår - etter sterk anbefaling fra en venn - forventet hun egentlig ikke mye. Huden hennes føltes bra som den var, og hun holdt en sunn livsstil. Hun var svært skeptisk til fordelene med produktet, men som en nysgjerrig person bestemte hun seg for å prøve det. Etter noen uker la Leena merke til at linjene i pannen hennes var litt mindre synlige. Hun var ennå ikke helt overbevist, men litt mer motivert til å holde tritt med sin nye rutine. Da høsten nærmet seg, ble det klart at til tross for effekten av varme sommertemperaturer og solen, føltes Leenas hud bedre over alt.

– Huden min ser ut til å bli bedre og bedre, den er glattere og på en eller annen måte mer strålende, så hvorfor skulle jeg slutte, sier Leena, nå som hun har brukt produktet i over seks måneder.

Resultatene krever litt tid, tålmodighet og regelmessighet

Det er tydelig at effekten av å konsumere The Solution kollagen ikke vises over natten. Ifølge en kundeundersøkelse fra Oslo Skin Lab var de kundene som hadde brukt produktet i fire måneder eller lenger, i gjennomsnitt mer fornøyd med resultatene enn de kundene som hadde brukt det mindre enn fire måneder. Studiene utført på hydrolyserte kollagenpeptider, den eneste ingrediensen i The Solution-produktet, indikerer også at minst åtte ukers bruk er nødvendig for resultater. Men det som gjør langvarig bruk desto mer verdt, er at effektene kan fortsette å øke med tiden – selv etter et år (lenke til Silkes andre artikkel).

- Produktet bør brukes langvarig og regelmessig, det er slik du får best effekt - selv om jeg ikke kan nekte for at jeg personlig la merke til noen subtile endringer i linjene i pannen allerede etter noen uker. For øyeblikket føles og ser huden min bedre og mer elastisk ut over det hele, sier Leena.


Hudpleie fra innsiden er superenkelt

I tillegg til hennes glødende hud, lister Leena opp produktets brukervennlighet som en av dets beste egenskaper. Det er lett å forplikte seg til å ta daglig, takket være vanlig hjemlevering og praktiske ferdigpakkede doser.

– Produktet er lett å ta med seg overalt, og smaken er helt nøytral. Du kan nyte den til hvilken som helst drikke eller mat, bekrefter Leena.

– Jeg anbefaler alle å ta hensyn til indre hudpleie ved siden av tradisjonell aktuell hudpleie. Du kan virkelig påvirke tilstanden til huden fra innsiden; forbedre og støtte den helhetlig.

For Leena betyr skjønnhet egenomsorg og selvtillit. Hun synes balansen i livet er synlig på utsiden.