RS532_OSL_Jitka_Schneiderova_DSC00941_W-Article_1140x600 (1).jpg

Fuktighet til huden

Etter sommer med ferie og kos er det på tide å komme tilbake til rutinene våre. Nå er det tid for fuktighetsbevarende tiltak!

Denne sommeren har bydd på ulikt vær i landet vårt. Fra juni til august har vi mildt sagt opplevd alle værtyper fra nord til sør. Håper alle har nytt sommeren – uansett vær. Men for huden din kan det være en utfordring å holde seg sunn i løpet av varme, uttørkende sommerdager. Spesielt fordi det kan være vanskelig å holde seg til den vante skjønnhetsrutinen når man har ferie. Det er derfor tiden nå er inne til å gi litt ekstra oppmerksomhet til huden. Det er på tide å sjekke hva huden vår trenger for å komme "tilbake i form".

Vi har 5 tips for at huden din skal føles fantastisk igjen!

#1: Rens

Uten en ren base kan du fukte så mye du vil, men det vil ikke være effektivt. For å sikre at dag- og nattkremene dine når sitt fulle potensial, er det viktig å rense huden ordentlig både morgen og kveld.

#2: Fuktighet

Drikk nok vann (gjerne 2 liter) og skjem bort huden din med en maske eller ekstra fuktighetsgivende serum av og til!

#3: Rutine

Prøv å holde deg til en daglig hudpleierutine. Hvis du virkelig ønsker å merke en forskjell, er det viktig at du holder deg til den daglige rutinen din. Det er ikke tilstrekkelig å gjøre tiltak av og til.

#4: Øye-serum

Huden rundt øynene dine er vanligvis tynnere og derfor mer sensitiv. Etter sommeren vil du sannsynligvis legge merke til noen ekstra rynker og tynne linjer som kan dukke opp rundt øynene dine. Utsett prosessen med å få rynker og sørg for å bruke et øye-serum eller krem.

#5: Hals og bryst

Tenker du på at huden rundt halsen og brystet også kan få rynker og miste elastisitet? Husk å inkludere dette området i skjønnhetsrutinen din også. Du vil ikke angre!

Et annet tips som vi ønsker å presentere:

Legg til The Glow™ i din daglige skjønnhetsrutine (i tillegg til den daglige dosen med The Solution™). The Glow fokuserer på å fukte huden - slik at du får den vakre gløden vi alle ønsker!

RS2067_OsloSkinlab_0223_1463.tif_W-Article_1140x600.jpg

Du kan lese mer om fordelene ved The Glow her.