RS446_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_2187_W-Article_1140x600 (1).jpg

Året som gikk med Oslo Skin Lab

Cecilie Nordstrøm, grunnleggeren av Oslo Skin Lab, reflekterer over alle de positive sidene av året 2022 og ser inn i det nye året med stor optimisme.

"Jeg tror imidlertid at det viktigste er å ta seg tid til å virkelig reflektere over alle de gode tingene - anledningene, prestasjonene eller situasjonene som har gitt deg energi og lykke."  -Cecilie


Velkommen 2023


Jeg synes det er så deilig å starte et nytt år. Selv om vi rent praktisk bare går fra den ene dagen til den andre, er det noe med følelsen av å ha en mulighet, å starte på nytt, legge fortiden bak seg og fokusere på mulighetene som ligger foran oss og bare vente på å ta tak i det nye!

Derfor ønsker jeg 2023 hjertelig velkommen – jeg lover personlig å gripe alle mulighetene dette året bringer!

Et årsskifte betyr ofte at du tar deg tid til å reflektere over året du legger bak deg. De fleste av oss har nok opplevd noen opp- og nedturer i løpet av de siste 12 månedene, men jeg prøver alltid å se utfordringer som noe man kan lære av – både faglig, men også på det personlige plan (noen ganger er det lettere sagt enn gjort enn gjort). Jeg tror imidlertid at det viktigste er å ta seg tid til å virkelig reflektere over alle de gode tingene – anledningene, prestasjonene eller situasjonene som har gitt deg energi og lykke. På den måten kan de lykkelige øyeblikkene vare litt lenger.

Hva var spesielt bra i 2022 for Oslo Skin Lab?


Lansering i nye land!

Mye har skjedd i år! Først og fremst lanserte vi Oslo Skin Lab i to nye land. Vi åpnet i Italia i februar og i Frankrike på slutten av året. Det er fantastisk å se at folk i disse landene også begynner å omfavne trenden med hudpleie innenfra.

I forbindelse med vår lansering i USA har vi også fått vår første globale ambassadør, Anine Bing – grunnlegger av motemerket Anine Bing. Vi er enormt stolte av samarbeidet med Anine, fordi vi synes hun representerer mye av det vi i Oslo Skin Lab også står for. Hun er smart, innovativ og ser selvfølgelig fantastisk ut! Hun krediterer også Oslo Skin Lab for sin strålende hud. Hun kontaktet oss for første gang med følgende e-post tilbake i 2021:

“Ville bare skrive en melding for å si at jeg nå har testet Oslo Skin Lab i nesten 3 måneder og jeg ELSKER det. WOW, huden min ser fantastisk ut og jeg ELSKER emballasjen. Det er 100% det beste kollagenpulveret jeg noen gang har prøvd. Superenkelt med de små enkle pakkene og den har ingen smak som er perfekt da jeg putter den i kaffen hver morgen. Jeg får SÅ mange komplimenter for huden min og jeg tror Oslo Skin Lab kan ha noe med det å gjøre. " -Anine Bing

RS1508_DSC_5219_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Det var et av de øyeblikkene det er verdt å reflektere over i årene som kommer!

Priser og annerkjennelser!

Totalt ble vi nominert til fem priser i kategorien Skjønnhet og vi vant til og med to av dem;

Vogue Beauty Awards, Polen 2022 - Nominert i kategorien Trender in Beauty - Supplements

Magazine LIV "Pro Age"-favoritter, Danmark 2022 - Vinner i kategorien kollagentilskudd

Harper's BAZAAR Beauty Awards, Tsjekkia 2022 - nominert i kategorien Årets beste kosttilskudd

Costume skjønnhetsfavoritter, Norge 2022 – Nominert i kategorien "Inner Beauty".

Costume skjønnhetsfavoritter, Danmark 2022 – Vinner i kategorien "Inner Beauty"

OSL_DK_WebsiteHero_CostumeVinder2022.png

Vi har lansert et nytt produkt

Oslo Skin Labs produktfamilie vokste med et nytt familiemedlem! I høst lanserte vi "Skjønnhetsperlene" De små perlene/kapslene inneholder massevis av gode vitaminer og mineraler som gir huden god næring – toppet med ekstrakt fra grønne kaffebønner, som også bidrar til å redusere tørrhet i huden I tråd med våre standarder, er effekten av produktet støttet av solide studier på samme måte som The Solution.

RS1689_OSL_082214353_W-Article_1140x600.jpg


Vi feiret vårt 5-årsjubileum med stil


Vi feiret også vår femårige milepæl med blant annet å lage et eksklusivt lotteri for alle våre medlemmer. De heldige vinnerne har fått gavekort til eksklusive nettbutikker og nå i desember trakk vi en vinner av hovedpremien, som er en reise for to til et helt spesielt hotell i fantastiske Lofoten i Nord-Norge. Gratulerer og lykke til til vinneren - for en flott start på 2023!

RS1528_OsloSkinlab_0622_13059_W-Article_1140x600.jpg

Takk for ett godt år!