1920x960_32685-Satu_1884-screen.jpg

Få tilbake de gode rutinene!

Har du sløvet med hudpleien i sommer også? La oss se på hva huden din ville vært takknemlig for nå etter en lang og varm sommersesong!

Du har garantert funnet ut hvor enkelt det er å bruke The Solution om sommeren og på reise. Ikke bare på grunn av den praktiske innpakningen. Sommeren er eventyrlig, deilig og med mye moro, men for huden vår er den faktisk ganske vanskelig og utmattende. Vil du hjelpe den tilbake til sin tidligere prakt?

Prøv disse 5 tipsene for å få huden tilbake der den var før sommeren!

1.Riktig rens er avgjørende - Uten en ren base vil ikke selv verdens dyreste kremer redde huden din. For å få krem til å trenge gjennom selv de tynneste lagene av huden din, må du holde huden perfekt ren.


2.Få hudens tørste til å forsvinne - Skjem bort deg selv med et høykvalitets og rikelig drikkeregime for kroppen din på innsiden og ekstra fuktighetsgivende hudserum, maske eller krem for kroppen din på utsiden.


3.Hudpleierutine bør være regelmessig - Det er ikke nok å ta vare på huden din bare av og til. Du vil se en reell forandring ved å praktisere vanlige ritualer. Prioriter det!


4. Øynene dine fortjener oppmerksomhet - Huden rundt øynene dine er veldig tynn og følsom og det er grunnen til at nye rynker og mer uttalte linjer dukker opp i disse områdene etter sommeren. Det kan du unngå ved å bruke øyeserum eller øyekrem.


5. Ikke glem nakken og halsen - Visste du at aldring av disse to områdene skjer mye raskere enn aldring av ansiktet? Bruk derfor en sjenerøs mengde krem der også, det er verdt det!

 

Ta vare på huden din, du får så mye igjen for det!