RS64_OsloSkinlab_1021_9708_W-Article_1140x600.jpg

Hvordan bruke The Solution™?

Kan jeg blande pulveret i hva som helst? Må jeg ta det en spesiell tid på døgnet? Kan jeg ha det i varme drikker? Dette er spørsmål vi ofte mottar, så derfor har vi laget en enkel instruksjon til hvordan du bruker The Solution™, samt litt inspirasjon til oppskrifter hvis du har lyst til å prøve et alternativ til en klassisk morgenrutine med kaffe & kollagen.

1 – 2 –3 – så enkelt er det!

1. Åpne dagdosen

2. Hell pulveret i valgfri mat eller drikke

3. Spis eller drikk, og la kollagenet gjøre jobben!

The Solution™ består av kollagenpeptider i form av et pulver som er nøytralt i smak og lukt. Dagsdosen med pulveret kan derfor blandes med ditt valg av drikke eller mat, og du kan ta det når som helst i løpet av døgnet.

Dersom du blander det ut i vann så lar du enkelt glasset stå noen minutter inntil pulveret har løst seg helt opp, eller du kan røre det ut i for eksempel kaffe eller juice. Vi anbefaler ikke å blande The Solution™ i kullsyreholdig drikke - det kan bruse over. Det samme gjelder også for sjampagne – uansett hvor mye du ønsker å feire at du er på vei til å få en finere hud!

RS485_OSL_0521_54151_W-Article_1140x600.jpg

Du kan også velge å blande dagsdosen med The Solution™ i yoghurt, havregrøt, salatdressing eller i annen mat du foretrekker. Det blir faktisk ikke enklere, og det er bra ettersom du bør huske å ta det hver dag for å få mest mulig ut av ditt Oslo Skin Lab-medlemskap. 

Når du allikevel jobber med å gi huden næring innenfra, så kan du kanskje inspireres av disse oppskriftene som inneholder ingredienser som også kan være bra for huden:

Mathca smoothie bowl
Grønn smoothie
Luksus havregrøt

Følg oss på instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev, der deler vi ofte deilige og sunne oppskrifter!