5 kvinner som har sett gode resultater

Det viktigste beviset på at The Solution™ fungerer er de solide studiene som er publisert i anerkjente medisinske databaser, men vi vet at mange allikevel ønsker å vite mer om personlige erfaringer med produktet. Her kan du lese om erfaringene til et utvalg personer i ulike aldre og variasjon i hudtype og hudpleierutiner - de har alle en ting til felles; de har opplevd en betydelig forbedring i kvaliteten og utseendet på huden etter bruk av The Solution™

Silke Grane, 52 år

RS145_Silke_Grane_3451_W-Article_1140x600.jpg

Det har gått noen år siden skjønnhetsekspert Silke Grane (52) tok sine første hudskanninger. Etter å ha brukt The Solution™ i bare 8 uker viste skanning nummer to den gang en reduksjon i rynkedybde på hele 51 %. "Jeg var så fornøyd med første skann og trodde ikke mine egne øyne da hudskanningen jeg tok året etter viste en ytterligere forbedring i huden min," sier Silke “Jeg var jo tross alt blitt ett år eldre og jeg ville i grunnen litt lykkelig nok dersom resultatet hadde stått stille.” Les mer om Silke sine resultater her.

Renate Gerschtanowitz, 43 år

RS1503_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0321-edit_W-Article_1140x600 (3).jpg

«Å bli eldre er ikke noe problem for meg, men jeg vil selvfølgelig prøve å bremse aldringsprosessen i huden på den beste og mest naturlige måten som finnes. Etter fem måneder med bruk av The Solution™, viste hudskanningene mine en 59 % reduksjon i rynker og rynkedybde. Jeg la også merke til at huden min endret seg ettersom månedene gikk – de små linjene forsvant og huden min føltes fastere.» Les mer om Renate sine erfaringer her.

Katrine Kvalsund, 44 år

RS362_Katrine_Kvalsund_1020_11_W-Article_1140x600.jpg

Katrine har startet hver morgen de siste 4 årene med et glass vann blandet med The Solution™. «Jeg har aldri fått så mange komplimenter på huden min som jeg gjør nå. Huden min gløder, og jeg har faktisk færre rynker nå enn da jeg var yngre!» Les mer om hvorfor Katrine sverger til The Solution her

Silvany Bricen, 50 år

RS183_Silvany_Bricen_2058_W-Article_1140x600.jpg

Silvany Bricen har alltid hatt et holistisk perspektiv på det med å ta vare på huden, og interessen for hudpleie har også blitt gjenspeilt i hennes yrke som skjønnhetsspaltist. “Jeg har en genuin interesse for å ta vare på huden på en helhetlig måte. Nok søvn, minimalt med stress, regelmessig mosjon og riktig kosthold er oppskriften på sunn og frisk hud," sier hun. Men med to små barn, ble skjønnhetsrutinen hennes litt tøffere å holde på - helt til hun fant The Solution™. Les mer om Silvany sine erfaringer her.

Hanne Stabell, 49 år

RS501_Hanne_DSC09781_W-Article_1140x600.jpg

Allerede før hun begynte med kollagenpulver, viste en skanning at Hanne Stabell (dengang 48) hadde tre år «yngre» hud enn sin egentlige alder. Etter å ha brukt The Solution i åtte uker, viste resultatet en betydelig forskjell. Huden skannet på nytt, og resultatene overrasket enda en gang: Spensten og fastheten blitt forbedret med hele 20 %, i tillegg til en liten reduksjon i rynkedybde på 3 %. Les mer om Hanne her.