RS57_Ragnhild-Karoline_A3A7052_W-Article_1140x600.jpg

Om oss

Helthetlig hudpleie - beautiful skin starts from within.

Beauty fra innsiden

Vi tror på en helhetlig tilnærming for å oppnå best mulig kvalitet på huden. Dette innebærer at man bruker produkter som bygger opp og pleier huden - både utenfra og innenfra.

Våre produkter inneholder enkle, trygge og aktive ingredienser som er nøye utvalgt av våre forskere og som ved studier har vist å påvirke huden positivt innenfra. På den måten ønsker vi at de skal utfylle og booste eksisterende rutiner samt legge grunnlaget for en effektiv, sunn og naturlig hudpleie.

Vår hudpleiesuksess The Solution ™ Beauty Collagen har forandret skjønnhetsrutiner over hele Europa med sin enkle, effektive og multifunksjonelle tilnærming til skjønnhet - hudpleieminimalisme på sitt beste. Hudpleie innefra har nemlig den fordelen at inntaket påvirker ALL hud – både i ansiktet og på kroppen. Du kan lese mer om vår filosofi her.

Opprinnelse

Oslo Skin Lab ble grunnlagt i 2017 for å introdusere trygg og veldokumentert hudpleie fra innsiden til det voksende skjønnhetsmarkedet i Norden, i det som er en raskt voksende kategori innenfor skjønnhet og hudpleie over hele verden. Vi er svært takknemlige for den gode mottakelsen vi har fått, og er allerede etablert i mange land utenfor Skandinavia.

Vår nordiske opprinnelse kommer til uttrykk gjennom en ujålete og avslappet tilnærming til skjønnhet og livet generelt. Essensen i Oslo Skin Labs verdier er ærlig, naturlig og ren, noe som kommer til uttrykk i valg av ingredienser og service. Gründer, Cecilie Nordstrøm, tror fast på prinsippet om å hjelpe huden med å hjelpe seg selv. Hennes mål har vært å utvikle et utvalg av produkter som bidrar til sunn hud fra innsiden. Produktene skal passe til alle hudtyper og til alle som ønsker vakker hud, uavhengig av alder.

Vitenskap

Vi samarbeider med forskere og eksperter for å levere produkter med veldokumenterte ingredienser. Alle våre produkter er gode tillegg til enhver hudpleierutine for de som ønsker et naturlig resultat.

Team

Vårt voksende team er lidenskapelig opptatt av ‘skjønnhet fra innsiden’ filosofien. I vår arbeidskultur verdsettes samtaler og det å støtte hverandre på tvers av landegrenser. Det er alltid rom for å løfte spørsmål, vi har erfaring med at dette bringer oss videre.

Vi ønsker at disse verdiene også skal skinne gjennom i dialogen med kundene våre.

Ta kontakt med oss via instagram, facebook eller gjennom våre kundetjenester