Melissa_Sondell_1_w-Article_1140x600.jpg

Melissa, 39 år

Jeg tror mange mennesker ønsker mirakelresultater med en eneste gang, og hvis du ikke ser resultater fra dag en, kan du ende opp med å slutte å ta tilskuddet. Jeg ser det mer som en langsiktig investering og noe som huden min trenger hele tiden.

"Jeg kan se stor forskjell både når det gjelder elastisitet i huden, men også når det gjelder liv og glød."

Melissa Sondell, 39, har mange jern i ilden. Hun jobber fulltid som Art Director på hverdager, men driver også egen virksomhet hvor hun hjelper ulike bedrifter med å ta bilder, filme og lage innhold for ulike kanaler. I tillegg er hun mor til to små barn, har et stort hus som er innredet og renovert på forskjellige måter med jevne mellomrom og en stadig voksende Instagram & Tiktok-konto med humoristiske klipp som er sett av mange tusen mennesker i Sverige .

Melissa_Sondell_2_w-Article_1140x600.jpg


– Jeg var på et herlig jentearrangement i fjor vår med mye "pep og girl power". I den obligatoriske goodiebagen lå en måneds forsyning av The Solution kollagenpulver. Jeg hadde hørt om det før og tenkte at det kunne være gøy å prøve.

Jeg har alltid hatt veldig fine linjer og rynker rundt begge øynene og i pannen, så produktet føltes som en match made in heaven for meg. Spent og nysgjerrig på hva det kunne gjøre med huden min, startet jeg en helt ny rutine som skulle vise seg å være min mest bærekraftige rutine noensinne.

Jeg har prøvd å ta både vitaminer og kosttilskudd tidligere, men på en eller annen måte har jeg aldri klart å holde meg og fortsette å ta dem. Nå har jeg tatt kollagen hver dag i snart 10 måneder og jeg kan se stor forskjell både når det gjelder elastisitet i huden, men også når det gjelder liv og glød.

Melissa_Sondell_Before_after (2).jpg

Jeg tror mange mennesker ønsker mirakelresultater med en gang, og hvis du ikke ser resultater fra dag 1, kan du ende opp med å slutte å ta dem. Men jeg ser det mer som en langsiktig investering og noe som huden min trenger hele tiden.

På samme måte som jeg ser at det er viktig å rense huden, smøre seg, sove nok timer per natt, spise god mat og selvfølgelig å trene. Det er ingen quickfix, men hvis du investerer i å ta vare på deg selv langsiktig, tror jeg at du både vil føle deg bedre og få vakrere hud.