OSL_Tara_Melissa_60pct_1140x600_0224_NO.jpg

Melissa Sondell (40) : fikk mye mindre dype rynker

Jeg ser stor forskjell på huden min! Rynker og linjer rundt øynene har blitt mindre synlige og jevnere. Jeg merker også at huden har mer liv og glød!» – Melissa Sondell (40)

- Jeg var på et herlig jentearrangement i fjor og i den obligatoriske goodiebagen lå en måneds forsyning av The Solution kollagenpulver. Jeg hadde hørt om det før og tenkte at det kunne være gøy å prøve.

Match made in heaven

Jeg har alltid hatt veldig mange fine linjer og rynker rundt begge øynene og i pannen, så produktet føltes som en match made in heaven for meg. Spent og nysgjerrig på hva det kunne gjøre med huden min, startet jeg en helt ny rutine som skulle vise seg å være min mest bærekraftige rutine noensinne.

Jeg har prøvd å ta både vitaminer og kosttilskudd tidligere, men på en eller annen måte har jeg aldri klart å holde meg og fortsette å ta dem. Nå har jeg tatt The Solution hver dag i snart 6 måneder og jeg kan se stor forskjell både når det gjelder elastisitet i huden, men også når det gjelder linjer og glød. Se selv på bildet jeg tok før jeg begynte og nå etter 6 måneder - det er helt utrolig!

OSL_VG_1200x627_for_etter (002).jpg

Spesialtilbud: Klikk under og prøv første pakke med The Solution til 60% rabatt (244.-):

 

Enkel rutine er alfa omega!

Melissa har mange jern i ilden. Hun jobber fulltid som Art Director på hverdager, men driver også egen virksomhet hvor hun hjelper ulike bedrifter med å ta bilder, filme og lage innhold for ulike kanaler. I tillegg til tidkrevende jobber er hun også mor til to små barn, og en stadig voksende Instagram & Tiktok-konto med humoristiske klipp som er sett av mange tusen mennesker i Sverige. Enkle løsninger er alfa omega for å få hverdagen til å gå opp - The Solution er nettopp det!

De praktiske dagsdosene gjør det så enkelt å klare å ta hver eneste dag, for meg må det være enkelt for at jeg skal få det inn som en rutine og det er det virkelig! 

Jeg tror mange mennesker ønsker mirakelresultater med en gang, og hvis du ikke ser resultater fra dag 1, kan du ende opp med å slutte å ta dem. Men jeg ser det mer som en langsiktig investering og noe som huden min trenger hele tiden.

På samme måte som jeg ser at det er viktig å rense huden, smøre seg, sove nok timer per natt, spise god mat og selvfølgelig å trene. Det er ingen quickfix, men hvis du investerer i å ta vare på deg selv langsiktig, tror jeg at du både vil føle deg bedre og få vakrere hud. Det er jo tross alt bare å helle en dagsdose i vannet ditt hver dag - det tror jeg de aller fleste klarer, ihvertfall når man vet og kan se hvilke reslutater det gir! 

Nå har du også muligheten til å prøve til 60% rabatt på din første pakke og deretter 30% - rabatten din er alt lagt inn her:

 

Kollagen og hud

Huden vår gjennomgår daglig påkjenninger som kan påvirke dens struktur og utseende. Rynker, fine linjer, tap av elastisitet og cellulitter er noe mange mennesker kan kjenne seg igjen i med økende alder. The Solution er et kollagentilskudd som er designet for å adressere disse problemene og gi deg en naturlig og ren hudpleieløsning.

Kollagen er et viktig protein som finnes i store mengder i huden vår. Det bidrar til å opprettholde hudens struktur, elastisitet og fasthet. Imidlertid avtar produksjonen av kollagen naturlig med alderen, allerede fra slutten av 20-årene med 1-2% i året. Dette er årsaken til at linjer, rynker og slappere hud blir mer og mer fremtredene. Ved å tilføre kollagenpeptider gjennom The Solution kan du bidra til å forbedre hudens utseende.

RS125_Solution_12924_W-Article_1140x600.jpg

The Solution er et smaksnøytralt kollagentilskudd med dokumentert effekt på:

✔ Elastisitet og spenst
✔ Rynker og fine linjer
✔ Cellulitter/appelsinhud


Kollagenet i The Solution har gjennomgått flere studier som har dokumentert dens effekt på hudens struktur. Disse studiene har vist positive resultater når det gjelder å redusere rynker og fine linjer, øke elastisitet og spenst, samt forbedre cellulitter. Kollagenpeptidene som finnes i The Solution har vist seg å være effektive i å stimulere kollagenproduksjonen og forbedre hudens tekstur.

 

– Imponerende studier


Hudpleier Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekten på The Solution.

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600.jpg

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon på 20% i rynkedybden hos deltakerne, forteller Eide.

For å oppnå best mulige resultater anbefales det å ta The Solution regelmessig i henhold til produsentens instruksjoner. Som med enhver hudpleiebehandling, er det viktig å ha realistiske forventninger og være tålmodig. Hudens forbedringer kan variere fra person til person, og det kan ta tid før du ser synlige resultater. Ved å være konsekvent og tålmodig vil du imidlertid kunne nyte fordelene av The Solution over tid.

Kan mikses i alt!

Et annet bemerkelsesverdig trekk ved The Solution er dens smaksnøytrale formel. Dette betyr at du enkelt kan tilføre det i din daglige rutine ved å blande det med dine favorittdrikker eller matvarer uten å endre smaken. Dette gjør det enkelt og praktisk å inkorporere kollagentilskuddet i din daglige hudpleierutine.

32358.jpg

Gjør som Melissa og tusenvis av andre - få The Solution inn i din daglige rutine og gled deg over din fine hud! Nå får du 60% rabatt på din første pakke The Solution!