OSL_Grey_Slow_aging_W-Article_1140x600.jpg

“Slow-aging” – utsett utvikling av aldringstegn i huden!

Det er mye som er deilig med å bli eldre. Vi blir som regel litt klokere, litt mer kunnskapsrike og vi blir ofte trygge nok til å gi litt mer blaffen. Hver runde rundt solen bringer dessuten med seg nye minner og erfaringer som vi deler med de vi er glade i - minner vi ikke ville vært foruten.

Derfor har Oslo Skin Lab heller ingen ambisjoner om å tilby produkter som gjør at du ser ut som du er i tyveårene resten av livet, men vi vil gjerne bistå til at du fremdeles ser forbasket godt ut – uansett alder! Det gjør vi ved å tilby produkter som kan myke opp linjer og rynker, gjøre huden litt mer elastisk og spenstig og som glatter ut og forbedrer hudoverflaten. Produkter som rett og slett er med på å utsette og bremse utviklingen av nye alderstegn.

Hudpleietrender i utvikling

Hudpleie er ikke lenger bare behandlinger og kremer man påfører utenfra. Nyere forskning bekrefter at man kan oppnå mer effektiv hudpleie ved å tilføre kroppen enkelte ingredienser innenfra i tillegg. Den holistiske trenden omfavnes av sterke stemmer innenfor skjønnhetsbransjen, noe som har latt seg gjenspeile i at Oslo Skin Lab® har fått flere priser for vårt hovedprodukt, The Solution™ Beauty collagen.

Slow-aging vs anti-aging

Produktene fra Oslo Skin Lab® kan bistå med å myke opp og redusere aldringstegn i huden som oppstår som følge av påvirkning fra sol, forurensing og naturlig aldring. Imidlertid er det alltid enklere å forebygge enn å reparere, og derfor er det viktig å bruke de riktige produktene som en daglig del av ditt hudpleieregime. Fokuset vårt er rett og slett bistå til å bremse aldringsprosessen i huden på en naturlig måte så mye som mulig, slik at du fortsatt føler deg fresh i årene fremover. Det er dette som er “ slow-aging skin care”.

Slow-aging er et motsvar til anti-aging. Det representerer en endring hvor vi ikke lenger strever etter et evig ungdommelig utseende. Vi vil omfavne fristelser som gjør at man kan nyte det livet har å by på, og heller lære oss å ta best mulig vare på oss selv og huden vår med rutiner som man enkelt kan leve med. Slik kan vi være fornøyde med det som møter oss i speilet - uansett alder.