Silke_portrett_1140x600.jpg

- Enda bedre resultat, ett år etter!

Det har gått fire år siden skjønnhetsekspert Silke Grane (52) scannet huden sin første gang. Den gangen viste Visiascanneren en reduksjon i rynkedybden på hele 51 %. Et år etter scannet hun huden sin på nytt...

Jeg trodde ikke mine egne øyne da runde to viste en ytterligere forbedring i huden min, sier Silke. I første runde viste hudscanningen en "true skin age" på 41 år - seks år yngre enn hennes virkelige alder, utover reduksjonen av rynkedybden på hele 51%. Scanningen viste også at hudstrukturen var blitt jevnere. Med en såpass stor forbedring i huden etter åtte ukers bruk av kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, var ikke forventningene til en ny scanning så store. For hvor mye bedre kunne det bli? - Alderen min tatt i betraktning, så hadde jeg helt ærlig blitt glad bare huden min var i nærheten av å være så bra den var sist. 

Silke_dateskjerm_1140x600_2.jpg

Kollagennivået reduseres kraftig hvert eneste år når man er i 40-årsalderen. Det er også hovedårsaken til at huden blir mindre elastisk og dypere rynker kommer ofte til syne.

- Resultatet var helt utrolig, og viste ytterligere forbedringer i hudstrukturen min - faktisk hele 18% siden sist. Blant annet mindre porer, og en reduksjon i dybden i de små rynkene rundt øynene. Huden min føles sterkere og ser helt klart mye bedre ut, enn da jeg startet med The Solution for snart halvannet år siden, sier Silke.

Gode hudpleierutiner er nøkkelen til fin hud

Som skjønnhetsekspert og influenser med lang fartstid i bransjen, er hun naturligvis opptatt av å ha en pen og velstelt hud. Det sørger hun for med gode hudpleierutiner. - Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er blitt min hellige gral, men i tillegg bruker jeg flere produkter som er tilpasset min hud. Det er viktig å få renset huden godt og man må ikke undervurdere effekten av en god natt søvn. Jeg bruker dessuten jevnlig en rik og nærende nattmaske, da ser huden min frisk og opplagt ut dagen etter. Ellers nyter jeg solen med måte, spiser variert og prøver å ha en sunn balanse.

Silke_bord_1140x600.jpg

- Det ser ut som om disse rutinene er fasiten for at jeg kan beholde en fin hud i mange år fremover.