RS444_OSL_Cecilie-Nordstrom_0221_1925_W-Article_1140x600.jpg

Tilbakeblikk på 2023

Cecilie Nordstrøm – Founder of Oslo Skin Lab, intervjuet av vår svenske Commercial Manager Lina Östlund.

Hva er det første du tenker på når jeg sier 2023?

Med tanke på alt som har skjedd i verden det siste året, så kjenner jeg nok først og fremst på en enorm takknemlighet. Fordi jeg er født i et trygt, tillittsbasert land som tar vare på sine borgere, dernest for at jeg er frisk og at jeg har et nettverk av nær familie, samt gode venner og kollegaer. Disse tingene er for meg selve fundamentet i det å ha et godt liv.  

Jeg tillater meg også å sette pris på mange andre ting, selv om jeg virkelig påvirkes av alle verdens kriser. Det som gjør livet enda bedre er for eksempel å ha mulighet til å reise og oppleve nye ting, lykkes i arbeidet eller noe annet man brenner for, føle seg vel både innenfra og utenpå, samt å ha tid til samvær og gode samtaler med de man er glad i. Gjennom 2023 har jeg oftere kjent på en takknemlighet for at jeg kan krysse av på alle disse boksene og virkelig ta innover meg hvor heldig jeg er.  

Hva var de største milepælene for Oslo Skin Lab?

I 2023 feiret vi at vi passerte et magisk tall. Etter sommeren kunne vi nemlig telle mer enn 100 000 dedikerte medlemmer som sverger til The Solution i sin daglige beauty-rutine – og vi blir stadig flere. Det er helt fantastisk at så mange har oppdaget effekten av vårt kollagenprodukt og som tror på at «Beautiful skin starts from within». 

Vi lanserte Oslo Skin Lab i Frankrike og det er virkelig en milepæl for oss. Vi har stor suksess i Italia for øyeblikket og håper derfor - og tror - at mottakelsen vil være like god i Frankrike. Dette er to land som er kjente for å være veldig opptatt av, men også kresne når det gjelder skjønnhetsprodukter, så det betyr litt ekstra å lykkes der. 

Hva er du mest stolt over?

Jeg må innrømme at jeg synes det er stor stas å se hvordan flotte damer på tvers av hele Europa omfavner The Solution og snakker varmt om effektene på sitt lokale språk – det gjør meg virkelig stolt! 

I tillegg er jeg veldig stolt av hvordan et stadig voksende team av flotte kollegaer brenner for merkevaren vår og presterer på høyt nivå for at vi skal nå frem med budskapet vårt. I Oslo Skin Lab finnes ingen spisse albuer, men bare en stor gjeng som unner hverandre suksess og bidrar med det de kan for å hjelpe til. Det synes jeg er ganske unikt og jeg er utrolig stolt over at vi får til dette. 

OSL_Luton_1140x600_0124.jpg

Hva ser du mest frem til i 2024?

Jeg er mest glad i å se fremover og synes alltid det er magisk å starte et nytt år – det føles bare som om man har helt andre muligheter enn det som fantes på tampen av det gamle (selv om jeg rasjonelt sett vet at 1. januar bare er en ny dag etter en annen, men det gidder jeg ikke ta innover meg 😉). 

I 2024 har vi planer om å gå inn i nye markeder og det vil bli nye, spennende produktlanseringer. I tillegg gleder jeg meg til våren når teamet fra alle 13 markeder skal samles for noen dager. Store ting kan skje når 26 dyktige damer og 1 mann deler erfaringer og planlegger for nye aktiviteter sammen.  

Kan du gi et hint om hva OSL-medlemmer kan forvente av 2024?

Det kommer noen store nyheter i løpet av året med tanke på produktlanseringer. Uten å røpe for mye så kan jeg fortelle at vi kommer med en aldri så liten «skin innovation» – det vil si noe som er HELT nytt på markedet. Det er bare å glede seg! 

Så til slutt - vant dere noen priser i året som gikk?

JA!, totalt ble vi nominert til fem priser og vi vant til og med to av dem;

 

imagesh59l.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tara Pro Age Favoritter, Norge 2023 - Vinner i kategorien "Pro Age kollagentilskudd"

Influencer's Top, Polen 2023 - Vinner i kategorien helse

Costume Skjønnhetsfavoritter, Norge 2023 – Nominert i kategorien “Skjønnhet innenfra”

Magasinet LIV "Pro Age" favoritter, Danmark 2023 - Nominert i kategorien kollagentilskudd

Costume Skønhedsfavoritter, Danmark 2023 – Nominert i kategorien “Inner Beauty” 

Takk for nok et fantastisk år med Oslo Skin lab!