OSL_Camilla-Bach2_1140x600.jpg

Camilla Bach (42 år) : 33% forbedring etter 10 uker

Camilla (42) har alltid vært opptatt av naturlige produkter, og da hun kom over The Solution måtte hun bare prøve det nysgjerring på hvilken effekt det hadde på hennes hud - noe hun ikke har angret på!

Vår søte kunde Camilla Bach (42) hadde akkurat rukket å bestille sin første pakke med The Solution da vi kom i kontakt, og hun meldte seg som testperson for Oslo Skin Lab. Derfor bestemte hun seg for å vente med å starte opp med sin nye hudpleierutine til hun hadde fått gjort en skanning av huden. Hudanalysen ble utført på en uavhenging hudpleieklinikk, i en VISIA-skanner som gir et helhetlig bilde av hudens tilstand. Camilla var svært optimistisk og gledet seg til å komme i gang med kollagentilskuddet hun hadde hørt så mye bra om.

Camilla VISIA.jpeg

«Jeg kjente raskt at The Solution var bra for huden min. Huden føltes strammere allerede etter 4 uker!»

Etter litt over 2 måneder var Camilla klar for å skanne huden sin igjen. Hun var spent, men også veldig optimistisk med tanke på de endringene hun selv hadde sett og kjent.

OSL_før_etter_camilla_1140x600_0122.jpg

Ikke overraskende viste den andre skanningen en reduksjon i rynker på hele 33%, i tillegg til at porene hadde blitt mye mindre dype og det var lett å se at både huden på øyelokkene og halsen var blitt strammere. Camilla var strålende fornøyd da hun gikk ut fra klinikken og motivert til å fortsette med sin nye rutine!

Nå som det er sommer er huden mere utsatt. Både sol, kaffe og vin er mine laster, så jeg var litt spent på om The Solution ville fungere på min hud. Eksta overraskende var det at jeg hadde 33 % mindre rynker allerede etter 10 uker, det er helt fantastisk!

Vi tok en prat med Camilla for å høre mer om hennes opplevelse med The Solution og hvorfor hun valgte å prøve det. Camilla fortalte oss at hun alltid har vært opptatt av å ta vare på helsen sin, og at et sunt kosthold og fysisk aktivitet er en del av hennes hverdag. Da hun ble 30 år begynte hun å innføre en fast hudpleierutine med rens og fukt.

Som 1-åring fikk jeg kokende vann over ansiktet og hadde 3.grads forbrenning rundt begge øynene. Så hvis min sarte hud får mindre rynker av The Solution, så er det virkelig håp for alle? 

Det var i fjor vinter jeg virkelig la merke til at huden min hadde forfalt, det var etter en tur i slalåmbakken jeg så meg i speilet og tenkte oi! Huden min virket helt livløs; tørr og rynkene var mer fremtredende enn noen gang..

32306.jpg

The Solution ble løsningen

Da jeg kom over Oslo Skin Labs nettsider og leste om andre kvinner som hadde oppnådd reduksjon i rynker ved hjelp av et naturlig kosttilskudd, ble jeg veldig nysgjerrig og tenkte at dette var jo helt perfekt for meg!  

Det første jeg la merke til var at huden så sunnere ut og hadde mer glød! Bonusen var nok at de dype rynkene i panna hadde merkbar synlig bedring, huden på halsen er strammere og mine tunge øyelokk er merkbart lettere, og alt dette etter bare 10 uker. 

Jeg er veldig fornøyd The Solution og med resultatet jeg har fått hittil. Rynkene er mindre, nesten borte rundt øynene og jeg har mere glød i huden. Den virker ikke like livløs som i vinter. Jeg kan virkelig anbefale dette produktet til alle, det er verdt et forsøk for å se hvordan din kropp responderer på kollagenpeptidene i The Solution.