The glow 1 The glow 2 The Glow 3 The Glow
The glow 1 The glow 2 The Glow 3 The Glow

The Glow™

Inside Out Beauty Booster

The Glow™ Inside Out Beauty Booster består av små kapsler som inneholder hyaluronsyre og vitamin C. Ved å ta en av disse hver dag er det bevist at hyaluronsyren kan øke fuktigheten i huden og dermed oppnå en glødende, glattere og jevnere hudoverflate både på kropp og ansikt.

En godt fuktet hud er selve nøkkelen til å få en skikkelig GLØD!

Bevist effekt på huden:
✔Motvirker dehydrering
✔Øker fuktigheten
✔Bidrar til opplevelse av glød og smidighet
✔Reduserer aldringstegn i huden

Ordinær pris
Ordinær pris
Hvordan funker The Glow™ ?


Hyaluronsyre er et molekyl som finnes naturlig i kroppen din og molekylets hovedoppgave er å holde på fuktigheten i huden for å opprettholde en glattere og fyldigere overflate. Etter hvert som vi blir eldre, synker nivået av hyaluronsyre og dermed mister kroppen gradvis sin naturlige evne til å holde huden fuktig (tenk drue versus rosin). Daglig inntak av hyaluronsyre har i studier vist seg å kunne øke fuktigheten igjen og dermed bidra til å opprettholde eller forbedre hudens overflate – tilstrekkelig med fuktighet er en viktig faktor for å få glødende, glatt og skinnende hud.

Ingredienser og dosering

Anbefalt daglig dose: 1 kapsel med mat

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. For voksne over 18 år. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og bør ikke erstatte medisiner. Ved graviditet eller bruk av reseptbelagte legemidler bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

INNHOLD (1 KAPSEL):

Hyaluronsyre 120 mg  
Vitamin C 20 mg 25 % (prosent av referanseinntaket)

Ingredienser:

Hyaluronsyre (Dermial® hanekamekstrakt), maltodekstrin, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), L-askorbinsyre (vitamin C).

Oppbevares på et tørt, mørkt sted og utilgjengelig for barn.

Hvordan fungerer abonnementet?

Som abonnent får du en ny pakke med 28 daglige doser The Glow hver fjerde uke. Som abonnent sparer du 163 NOK hver måned og betaler kun 379 NOK/mnd (ord. pris 542 NOK). Du kan når som helst si opp eller pause abonnementet ditt, og du har alltid 14 dagers angrerett.

Abonnement hos Oslo Skin Lab betyr følgende:

✔30% rabatt på alle kjøp
✔Ny pakke sendes ut hver 4. uke
✔Du kan pause eller stoppe fremtidige forsendelser når som helst
✔Du har ingen kjøpsplikt eller bindingstid
✔Ingen forskuddsbetaling, faktura er inkludert i forsendelsen
✔14 dager full angrerett

Studier

De positive effektene av å ta hyaluronsyre er dokumentert i flere dobbeltblindede, randomiserte og placebokontrollerte studier. Dette er noe helt annet enn å vise til vanlige forbrukertester. 

Studie 1:

Deltakerne tok 120 mg HA daglig i 12 uker. Signifikante resultater viste en forbedring av rynker og en økning i den subjektive oppfatningen av glød og smidighet i huden. Effekten på rynker ble målt med et mikroskopisk kamera (Oe2017).

Studie 2:

En metaanalyse av flere studier fant at deltakere i alderen 35-60 år med tørr hud som tok 120 mg HA økte hudens fuktighetsnivå (målt med aCutometer).

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png