alex 1.jpg

Alexandra Biollaz (40): Mine kollagenritualer

Alexandra deler under sin erfaring med kollagen og hvorfor det er viktig for henne å ta vare på huden sin på best mulig måte.

Kollagen er en naturlig del av hvert menneskelig organisme, takket være det har vi vakker og sunn hud, hår, negler og andre deler av kroppen. Imidlertid mister vi det gradvis med alderen, år etter år, noe som viser seg gjennom de første rynkene, svekkede negler eller skjønnhetens krone som mister sin naturlige glød og glans.

Derfor bør vi etter fylte 25 år inkludere den regelmessige bruken av hydrolysert kollagen i vår daglige rutine, som forbedrer elastisiteten i huden, gjør rynker mindre synlige og til og med kan forebygge dem. Hvor kan du finne en slik ungdomseliksir? Jo, her hos Oslo Skin Lab!

Alexandra + The Solution = KJÆRLIGHET

Kollagentilskuddet, The Solution, har i flere år hjulpet mange kvinner og menn med å på en naturlig måte få finere hud, og en av dem var Alexandra, som bestemte seg for å ta i bruk vårt kollagentilskudd, noe hun er svært takknemmelig for idag da The Solution ble en del av hennes viktigeste daglige ritualer.

OSL_1992_W-Article_1140x600.jpg

"Jeg tror på hudpleie både på utsiden og innsiden, så jeg ønsket å overbevise meg selv om fordelene med dette kollagenet. Det er veldig viktig for meg å føle meg bra på innsiden, det gir meg følelsen av å se bra ut også. Jeg liker mine ritualer, som for eksempel en god drikkerutine," sier Alexandra.

Alexandra merket de første endringene etter en måneds bruk av The Solution. "Ikke bare min hud, men også huden på hele kroppen min er mer smidig, glattere og mer elastisk. For meg er The Solution en del av mitt rituale i en sunn livsstil, resultatet er vakrere hud," forteller hun.

I tillegg til virkningene av The Solution selv, er Alexandra veldig fornøyd med medlemskapet, da hun ikke trenger å bekymre seg for å glemme å bestille den neste pakken..RS230_Stick_beauty-collagen_shadow_0122-scr.jpg

"Jeg elsker hvor enkelt det er! Jeg trenger ikke å bekymre meg for noe fordi en ny pakke blir levert hjem til meg hver måned, helt gratis. Medlemskapet er uten forpliktelser, du kan pause eller avbryte det når som helst. Og du betaler ingenting på forhånd. Med hver pakke mottar du en faktura med 14 dagers forfall, og du betaler kun via bankoverføring etter levering," forteller en fornøyd Alexandra.