RS381_Renate_Gerschtanowitz_1020_192_Main_3000x2000.jpg

– Rynkedybden redusert med 59 prosent etter fem måneders bruk av The Solution™

Den nederlandske TV-profilen Renate Gerschtanowitz er strålende fornøyd med resultatene hun har fått på huden etter at hun begynte å ta kollagenpulveret, The Solution™ Beauty collagen fra Oslo Skin Lab®.

– Før jeg begynte å bruke The Solution, ble huden min skannet hos en uavhengig hudpleieklinikk. Etter fem måneders bruk ble huden skannet igjen, og rynkedybden var redusert med så mye som 59 prosent. Jeg merket også at huden min forandret seg etter hvert som månedene gikk. De små linjene forsvant og huden i ansiktet kjentes fastere.

Renate forteller at det å bli eldre ikke er noe problem for henne, men hun ønsker selvfølgelig å bremse aldringsprosessen så godt hun kan på en naturlig måte. – Jeg tror ikke på mirakelkurer, men jeg er imponert over kollagenpulveret jeg har tatt de siste månedene.

RS368_Renate_Gerschtanowitz_1020_016_W-Article_1140x600 (1).jpg

Ny ambassadør for Oslo Skin Lab®

Den 44 år gamle programlederen har i mange år vært en av Nederlands fremste TV-profiler. På bakgrunn av resultatene hun fikk da hun testet ut kollagentilskuddet, sa hun allerede i 2020 ja til å være Oslo Skin Labs ambassadør i Nederland.

– Vi er veldig glade for at Renate vil samarbeide med oss. Vi ser på henne som den ideelle kandidaten for vårt produkt, og er svært stolte over å ha denne inspirerende kvinnen med på laget. Med sin naturlige skjønnhet og sitt sosiale engasjement er hun en perfekt match for Oslo Skin Lab, sier gründer Cecilie Nordstrøm.

RS384_Renate_Gerschtanowitz_1020_255_W-Article_1140x600.jpg

Jobbe med huden fra innsiden

Renate innrømmer at hun ikke er flink til å ta kosttilskudd, men de bioaktive kollagenpeptidene i The Solution kommer i form av pulver, hvilket gjør det enklere. Det er luktfritt, smaker ingenting og er veldig lett å blande i vannglasset eller i kaffen. – Det er helt nytt for meg å jobbe med huden fra innsiden, men med de resultatene som ble målt i huden, er The Solution definitivt noe jeg skal fortsette med. Min mor har også begynt å bruke det og merker allerede en forskjell på sin eldre hud, sier hun.

RS383_Renate_Gerschtanowitz_1020_239_Main_3000x2000.jpg

Regelmessig inntak gir bedre hudstruktur

The Solution består av bioaktive kollagenpeptider som gjennom vitenskapelige studier og omfattende testing har vist seg å ha positiv effekt på huden. Regelmessig inntak viser at rynkedybden reduseres, elastisiteten bedres og dermed også hudens struktur. Kollagenpeptidene bidrar også til å redusere forekomsten av cellulitter.  

Produktet har ingen andre tilsetningsstoffer, det består kun av samme daglige dose av de bioaktive kollagenpeptidene som ble brukt under studiene.