OSL_Silvia2_1140x600_0123_IT1.jpg

Silvia, 63 år

I en alder av 63 oppdaget Silvia at kollagentilskudd har effekt på huden!

Silvia er lidenskapelig opptatt av hudpleie; hun dedikerer mye tid og oppmerksomhet til det. Hun er bevisst på å ha en veldig lett og delikat hud, derfor har hun de siste 10 årene vært veldig forsiktig med solen, vel vitende om at overdreven eksponering for ultrafiolette stråler bidrar til utvikling av rynker og keratose på lang sikt. Keratose er en grov, skjellete flekk som vises på huden etter årevis med soleksponering. Den finnes ofte i ansikt, munn, ører, baksiden av hendene, underarmene, hodebunnen eller nakken. Men som Silvia liker å si, det er aldri for sent å ta bedre vare på huden din!
Silvia avslører sin klassiske hudpleierutine som består av disse enkle trinnene:

1) sminkefjerner
2) vaskemiddel
3) ansiktstonic
4) fuktighetskrem med solbeskyttelse
5) serum og kontur under øynene.


En gang i uken: delikat eksfolierende skrubb, 1 eller 2 ganger i uken: fuktighetsmaske.


"Jeg synes alle disse trinnene er essensielle for dagene mine, de får meg til å føle meg frisk, godt tatt vare på og duftende. Huden min tørker aldri ut, den er alltid fuktig, forteller Silvia stolt.

Vi tenker alltid på produkter som ofte etterlater en grunnleggende ingrediens for huden vår: ernæring. Silvia følger et veldig sunt kosthold, klassisk middelhavskost, mange grønne bladgrønnsaker (kål, spinat, asparges, brokkoli osv.), frukt, fisk og fullkorn. Hun bruker extra virgin olivenolje som har antioksidantegenskaper, beskytter mot den skadelige virkningen av frie radikaler og forhindrer effekten av aldring. Uten å vite, disse matvarene, rike på vitamin C, stimulerer kollagenproduksjonen og renser huden.

Selvom det tok litt tid før de fant hverandre, har Silvia definert The Solution™ Beauty Collagen som sin nye beste venn. Selv om hun allerede var vant til å ta kosttilskudd, som vitaminer, mineralsalter, magnesium, omega-3, anbefalt av pålitelige spesialister som ernæringsfysiologen hennes, hadde hun aldri hørt om den gunstige effekten til kollagen forbundet med huden ...

"Jeg har alltid hørt snakke om kollagentilskudd assosiert med leddfordeler, men aldri med hud! Etter å ha oppdaget Oslo Skin Lab og lest ulike vitenskapelige studier, som virket svært verdifulle for å sertifisere et kvalitetsprodukt, bestemte jeg meg for å prøve The Solution™! sier Silvia.

"Jeg har tatt kollagenpulver i 8 måneder nå, og resultatene er utrolige!" 

Selv om det tøffeste er å holde seg konstant de første månedene når effektene ennå ikke er synlige, anbefaler Silvia å ikke gi opp og være tålmodig fordi resultatene vil komme før eller siden!

"De første 2 månedene så jeg ikke mange spesielle forandringer, men fra den tredje måneden og utover begynte jeg å føle huden i ansiktet mitt fastere og glattere... det var mer en følelse siden resultatene er vanskelige å legge merke til på vår egen hud når vi ser oss selv i speilet hver dag. Den første personen som la merke til huden min tror jeg var min kjære venn som jeg møter hver morgen for å gå tur med hudene våre i parken. “ ‘Du ser mer avslappet ut, mer glødende – har du gjort noe nytt med huden din?’ sa hun til meg. Jeg hadde ikke noe annet nytt med huden min, enn å ha tatt The Solution regelmessig i flere måneder, så fra det øyeblikket begynte jeg å forstå at det faktisk virkelig fungerte! Siden da har jeg aldri stoppet!".

Etter 8 måneder med antagelser la Silvia merke til de store effektene: "Jeg er overrasket over resultatene jeg fikk på armene mine! ELASTISITET er effekten som virkelig gjorde at jeg aldri sluttet med The Solution. Med tiden har huden på armene mine på en måte fått strekkmerker siden huden der er ganske slapp…. overraskende ser jeg store forbedringer på dette området. Jeg hadde ikke forventet det! Huden på armene mine og hele kroppen er nå mer elastisk, dermed mindre slapp og fastere. Jeg er virkelig glad for hva The Solution har gjort med huden min siden jeg alltid har sett på slapp hud som et aldringstegn, og det hadde fått meg til å føle meg usikker, mest om sommeren, da vi viser mer hud, fortsetter Silvia.

Silvia konkluderer med å si at hun ikke lenger kan være uten The Solution, en flott alliert for å opprettholde sunn, frisk og lys hud selv i hennes alder! “Absolutt anbefalt!”