Image (043).jpeg

Møt våre medlemmer Mona, Ann-Kathrin og Gry

Vi elsker å høre fra våre medlemmer og deres erfaringer med The Solution. Det er tross alt det viktigste for oss; høre deres meninger, erfaringer og verdier – vi har tatt praten med 3 flotte kvinner som har vært med oss en lang stund.

Mona Fure.JPG

Mona Fure, 58 år er en aktiv kvinne i sin beste alder. Hun har en utrolig spennende jobb hvor hun arbeider med organisasjon og lederutvikling i Statens vegvesen, over hele landet. Hun er mye på farten og i møter med mange forskjellige mennesker gjennom jobben. Når hun ikke jobber trives hun best ute, og gjerne på fjelltur i Bodø der hun bor! Huden hennes er derfor veldig utsatt for mye vær og vind. Det er blandt annet grunnen for at Mona liker å ta ekstra godt vare på huden sin ved hjelp av hudpleieprodukter, deriblant The Solution Beauty collagen - da får hun det beste av begge verdener!

 

Image (014).jpeg

Et naturlig valg 


Mona ønsker ikke kvitte seg med sine smilerynker : «Jeg kommer aldri til å sprøyte noe inn i huden min». Derfor var The Solution et naturlig valg for henne - et 100% naturlig produkt som booster huden fra innsiden og bidrar til en spestig, jevn og fin hud - men samtidig ikke endrer totalt på hennes utseende eller mimikk. «Jeg ønsket å finne et produkt som var norsk, og for å se om det kunne hjelpe på spensten i huden og forebygging av de dype rynkene».

Mona elsker naturen og å være ute i vakre omgivelser, å gå på fjellturer gir henne ro i sjel og sinn, å masse energi! "Det tror jeg også har påvirkning på er sunt og friskt utseende!" Vi i Oslo Skin Lab sitter oss bak Mona sin tro om at også hvordan man velger å leve livet sitt gjenspeiler seg i utseende. Vi tror på en holisitsk tilnærming når det kommer til hud og kropp, både gjennom kosthold og livsstil. 


Etter å ha tatt The Solution i 4-5 mnd merket Mona forskjell på huden sin, The Solution har nå vært en del av hennes faste rutine hver dag i 2 år. Hun både kjenner og ser en forskjell selv, og det har definitivt hjulpet på bremsing av nye rynker. «Synes egentlig ikke jeg har fått så mange dype rynker de siste 2 årene! Og huden min holder en fin og naturlig spenst – jeg er veldig fornøyd!»

Slow aging

The Solution kan bistå med å bremse og redusere aldringstegn i huden som oppstår som følge av påvirkning fra sol, forurensing og naturlig aldring. Imidlertid er det alltid enklere å forebygge enn å reparere, og derfor er det viktig å bruke de riktige produktene som en daglig del av ditt hudpleieregime. Fokuset vårt er rett og slett bistå til å bremse aldringsprosessen i huden på en naturlig måte så mye som mulig, slik at du fortsatt føler deg flott i årene fremover. Det er dette som er “ slow-aging skin care”. 

"Jeg synes jeg er et bra mantra som er realistisk. Det er naturlig å eldes, men tror huden uansett har godt av næring og litt boost! Jeg ønsker å eldes med verdighet og er glad i alle mine smilerynker."

 

 

Ann-katrin liggende 2.jpg

Ann-Kathrin, 54 år jobber som daglig leder for Porselensmuseet i Porsgrunn, når hun ikke er opptatt med jobb liker hun å holde seg aktiv i form av løping eller yoga.
Ann-Kathrin har mer årene blitt mer og mer opptatt av å leve et sunt liv, noe hun skulle ønske hun hadde forstått verdien av enda tidligere. Da vi spurte henne hvorfor det var viktig for henne å ta vare på huden sin svarte hun veldig flott: 


«Huden er jo kroppens speil på hvordan man har det, hvordan man lever og hvordan man føler seg. Jeg er jo generasjonen som vokste opp nesten uten solkrem, der mest brun var målet og vi tenkte ikke på hvor viktig det var å ta vare på huden, både for å forhindre tidlig aldring og andre hudsykdommer».

Viktig å ta vare på huden

Man kan bare lære av sin erfaring og dele den med andre, og det er aldri for sent å begynne å ta vare på seg selv.

«Å ta vare på huden er en del av det å ta vare på hele seg, gi seg selv pleie og næring»

Det betyr latterlig mye for meg å føle meg fin, og det påvirker jo absolutt alt, sier Ann-Katrin. Hun ønsker ikke å endre på utseende sitt, men å gjøre det hun selv kan for å eldes saktere - og derfor er The Solution er perfekt løsning for henne. 

Ann-Kathrin privat 2.jpg

Ny rutine 

Etter å ha gått igjennom en skilsmisse hadde Ann-Kathrin et behov for ta ta ekstra vare på seg selv, hun følte huden hennes var "stresset" og den hadde mistet både spenst og glød. Hun bestemte seg for å teste The Solution etter å ha lest seg opp på studier og effekt. The Solution har nå vært en del av hennes daglige hudpleierutine i 2 år, og hun er vedlig fornøyd med hva det har gjort for huden hennes: 

«Før jeg startet å ta The Solution, leste jeg meg grundig opp om dette i det hele tatt var effektfullt og verdt å bruke penger på! Jeg valgte å teste og har absolutt ikke angret – og i dag er det en helt naturlig del av mitt totale kosthold – hun blander enkelt en dagsdose enten i kaffe eller smoothie på morgenen! Huden min er blitt glattere med mer spent og den føles yngre!»

Det er også viktig for Ann-Katrin at produktet er 100% naturlig og at det er forskningsbasert, altså ikke noe tull - hun vil også anbefale andre som vil ha en fin og spenstig hud å teste selv:  «Siden dette produktet ikke på noen måte er skadelig eller krever mye forberedelser og er enket å legge inn i sin rutine så hvorfor ikke prøve noe som kan forbedre din selvfølelse og derav også ditt liv.»

 

gry-liggende-2.jpg


Gry Tykhelle, 61 år er nylig persjonert fra sin stilling som Seniorkonsulent ved USN, campus Porsgrunn, hvor hun var ansvarlig for eksamener på Ingeniør studiene (BACHELOR OG MASTER) ved teknologisk fakultet. Hun er en sprudlende og sosial dame som liker å ta seg godt ut, både i jobb og privat. Det betyr mye for henne å føle seg flott, som hun så nydelig sier:


«Man er kvinne fra innerst til ytterst og huden er en så stor del av kroppen som synes godt og det er derfor viktig å ta godt vare på den»


Jeg synes det er viktig å ta vare på huden min for min egen velværes del også ser man jo unektelig bedre ut for andre også med en fin, ren og stelt hud, som er tatt godt vare på! Ved et daglig inntak av The Solution blir huden min i ansiktet og kroppen mykere. Ellers bruker jeg ikke så alt for mange produkter, jeg vasker meg kun med lunkent vann med en myk klut både morgen og kveld på ansikt og hals, så påfører jeg både dagkrem, nattkrem og øyekrem, det startet jeg med da jeg var midt i 20-årene allerede. Om sommeren bruker jeg å peele huden innimellom og smører meg selvfølgelig alltid med solfaktor på hele kroppen og ansiktet når jeg er i sola. Jeg bruker egen solkrem for ansiktet og en 100 % solstopper på mine pigmentflekker.

Jeg hørte først om The Solution på Instagram og leste meg deretter opp på forskningen som ligger bak og resultatene – etter å ha lært mer om produktet var det ikke tvil hos meg, jeg husker at jeg tenkte «dette pulveret må jeg bare ha!» og da startet mitt medlemskap hos Oslo Skin Lab. Jeg ønsket et produkt som ville bidra til å holde huden min spenstig og elastisk så lenge som overhodet mulig, så derfor var The Solution helt perfekt for meg!

Ser forbedring

Jeg ser absolutt en forbedring etter at jeg startet på The Solution i 2018. Linjer og rynker i ansiktet er ikke så dype, min alder tatt i betraktning. Dette tror jeg helt og holdent skyldes mitt daglige inntak av The Solution! Jeg får også høre det fra andre at jeg ikke ser ut som om jeg er 61 år og det er jo deilig å høre.
Huden min føles fin, linjer og rynker som ikke har blitt for dype og den er fortsatt ikke særlig «zaggy», heldigvis!

Enkel rutine

Gry blander ut en dagsdose med kollagen i et vannglass om morgenen, et glass med vann hun uansett drikker – så det er derfor enkelt å huske og en veldig enkel rutine å opprettholde.


«Det aller beste med The Solution er at det virker, og at det kommer rett hjem i postkassa mi hver måned, det er så enkelt!»

RS125_Solution_12924_W-Article_1140x600.jpg


The Solution kommer i dagsdoser, gjør det veldig enkelt å ha lett tilgjengelig og å blande ut uten at man trenger å måle opp og bruke tid på det. Det er også en fordel at det er helt smaksnøytralt som gjør at man kan blande det ut i hva man måtte ønske selv, vann, kaffe, te, smoothie, yoghurt…det gjør det bare enda enklere å få i seg, også på farta.

Anbefaler videre

Jeg synes ikke man skal være så skeptisk til å teste ut, produktet er 100% naturlig som er veldig viktig for meg, det er gjort studier som har vist god effekt så det er vel bare å prøve seg å se!
Selv erfarer jeg gode resultater på min egen hud så jeg kommer ikke til å slutte å bruke The Solution – selv om jeg er 100 år! Jeg anbefaler gjerne kvinner som ønsker å beholde spensten i huden sin å prøve ut og å selv se resultatene på sin egen hud!

 

RS476_OSL_0521_54439_W-Article_1140x600 (1).jpg