RS363_Michelle_Ottendal_1012_W-Article_1140x600.jpg

Tilskudd av The Solution™ kan bremse hudaldringen, bekrefter flere hudeksperter.

Uavhengige hudpleiere støtter bruken av The Solution Beauty collagen. Synlig effekt på rynker er bevist gjennom avansert hudscanning i deres salonger, i tillegg til de kliniske studiene som er utført.

Det er ingen tvil om at kollagentilskuddet The Solution™ påvirker kvaliteten på huden. Dette mener flere hudeksperter som har målt resultatene med hudscanning før og etter inntak av The Solution™.

Synlig resultat på alle testpersonene

RS366_May-Britt_Morad_8969_W-Article_1140x600.jpg

Hudterapeut May-Britt Morad i Oslo Hudpleieklinikk forteller at alle som har vært inne til scanning har fått resultater.

– Vi har scannet en rekke testpersoner i forskjellige aldre og med ulik hudkvalitet. Vi scannet huden deres før de begynte med The Solution™, og foretok en ny hudscanning etter åtte ukers bruk. Vi var litt spente på om det var mulig å få lesbare resultater etter så kort tid, men da en av våre testpersoner, som er så godt som rynkefri, fikk en forbedring på nesten 10 prosent, ble vi overbevist. Hun legger til at noen av de godt voksne testpersonene fikk målt en reduksjon i rynkedybde på opptil 50 prosent. Morad forklarer at selv om hudscanneren viser synlig forbedring, er det ikke like lett å se denne forandringen selv.

– Det er jo ikke slik at man har ti rynker som etter en stund blir redusert til seks. De ti rynkene blir derimot svakere, og man forebygger at nye kommer til. Det blir litt som å se sine egne barn vokse – man ser jo ikke forskjellen før man blir forelagt bilder som tydelig viser forandringen over de siste månedene.

Viktig å pleie huden innenfra

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600.jpg

I følge hudterapeut Anne Berit Eide, eier av Oslo Hudpleieklinikk, er det du spiser og det du gir huden din av vitaminer og mineraler det aller viktigste når det gjelder å pleie huden og forebygge hudaldring. – De resultatene som vi har målt etter åtte ukers bruk av The Solution™ bekrefter at hudpleie ikke bare er noe som man gjør utenpå huden, men at huden også må pleies innenfra, sier hun.

RS364_Michelle_Ottendal_1017_W-Article_1140x600.jpg

Den danske kosmetologen Michelle Ottendal er av samme oppfatning som Eide. Det var derfor opplagt for henne å tenke at inntak av The Solution™ ville kunne gi en positiv effekt på huden, så hun testet ut produktet på seg selv. Virkningen kom raskere enn hun hadde regnet med, og forandringen var stor. Linjene ble synlig redusert, spesielt rundt øyepartiet, og huden virket fastere. Hun forteller at hun leste seg opp på forskningen bak produktet før hun testet det og ble positivt overrasket over at det var utført dobbeltblinde, randomiserte og placebokontrollerte studier. Disse viste signifikant redusert rynkedybde og økt elastisitet i huden hos testpersonene.

– Det er ikke mange skjønnhetsmerker på markedet som bruker denne formen for testforsøk i sin dokumentasjon. Testforsøkene er faktisk av samme karakter som de som blir brukt innen medisin. Så dette, i tillegg til testresultatene, og ikke minst mine egne resultater, styrker min tillit til produktets effekt.

RS82_Solution_12878_W-Article_1140x600.jpg