RS500_Hanne_DSC09768_W-Article_1140x600.jpg

Hanne: økt spenst og fasthet

Allerede før hun begynte med kollagenpulver, viste en skanning at Hanne Stabell hadde tre år «yngre» hud enn sin egentlige alder. Etter å ha brukt The Solution i åtte uker, ble hun positivt overrasket.

– Jeg tror jeg har en forholdsvis sunn livsstil, men er absolutt ikke fanatisk. Jeg trener en del og spiser normalt sunt til hverdags, men elsker også solide utskeielser! sier Hanne Stabell.

Hun var en av dem som meldte seg da vi i desember 2020 søkte etter nye testpersoner til The Solution.

RS435_Hanne_EIK0889_W-Article_1140x600.jpg

To skanninger

Hanne fikk skannet ansiktshuden før og etter at hun begynte med kollagenpulveret
– Jeg synes det ville være interessant å se reelle effekter, ettersom en hudskanning tross alt ikke kan lyve, sier Hanne.

Før hun begynte med The Solution ble ansiktet hennes skannet ved en uavhengig klinikk, Oslo Hudpleieklinikk. Resultatene var hyggelige allerede da, og viste at huden var tre år «yngre» enn Hanne selv, altså som en 45-åring.

RS436_Hanne_EIK0910_W-Article_1140x600.jpg

Etter åtte uker ble huden skannet på nytt, og resultatene overrasket enda en gang: Spensten og fastheten var blitt forbedret med hele 20 %, i tillegg til en liten reduksjon i rynkedybde på 3 %.

Til topps i ny kåring

– Man er litt jo blind for eget utseende, og ser ikke de bittesmå gradvise endringene. Jeg ble derfor svært positivt overrasket etter andre skanning, og har selvsagt ikke lyst til å slutte med The Solution når tilskuddet har gitt slike resultater etter bare to måneder, sier Hanne.

OSL_Costume_winner_1140x600_1220_DK.jpg

Hanne er ikke alene om å oppleve positiv effekt av The Solution. Produktet har vunnet en rekke priser, og gikk blant annet helt til topps i kategorien «Skjønnhetsfavoritter» i danske Costume Awards 2020.

Ekspertene anbefaler

Gründer av Oslo Skin Lab, Cecilie Nordstrøm, har helt siden oppstarten for fire år siden hatt klokkertro på det norske produktet. Utover testresultatene kollagenpulveret kan vise til, er det den helhetlige tankegangen om at skjønnhet starter innenfra som appellerer til kunder i inn- og utland, ifølge Nordstrøm.

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600 (1).jpg

Flere eksperter er enige. Blant dem er Anne Berit Eide, som driver Oslo Hudpleieklinikk.

– I halvannet år har jeg fulgt opp en rekke testpersoner. Resultatene forbedres nesten alltid for hver gang, til tross for at de blir eldre. The Solution bør være en del av den daglige hudpleierutinen, sier Eide.

Også testperson Hanne Stabell anbefaler The Solution videre til andre.


– Absolutt! Men det må tas hver dag og over litt tid.