Sofie, 32 år; Mer spenst!

Etter bare 2 måneder ble huden til Sofie mer spentisg og ett år yngre!

Blogger og fotballfrue Sofie Granqvist, 32 år, hørte snakk om kollagenpulvret The Solution fra Oslo Skin Lab gjennom sin hudterapaut. Hun bestemte seg for å teste, og ta to hudanalyser - en før hun startet og en etter 2 måneder. Hun ønsket å dokumentere via analyse hvilken effekt The Solution hadde på huden hennes.

- Takket være at jeg drikker min daglige dose med The Solution hver dag har rynkene mine blitt merkbart redusert på 2 måneder og min "Ture age" er blitt ett år yngre! Altså på TO måneder, sier Sofie Granqvist.

OSSE_sofiegranqvist2.JPGHun er veldig fornøyd med resultatet og merker også en stor endring på huden.

-Den er mye mer spenstig og fastere er den var før. Det er så kult når man virkelig ser resultater.

Kollagen er nødvendig for elastisk hud

Å få rynkor er en del av å bli eldre og det skyldes delvis at kroppens naturlige kollagenproduksjon synker, som også fører til at huden blir slappere og mister elastisitet. Kollagennivået begynner å synke allerede i slutten av 30-års alderen, da med 1-2 prosent i året. Gradvis begynner rynker og linjer og titte frem.. derfor er det en god ide å begynne å ta kollagen som tilskudd fra starten av 30-årene - ved å booste kroppen med kollagentillskudd kan du forskinke disse prosessene.

Studier viser at kollagenet i The Solution ( Verisol) kan motvirke og forebygge dette og redusere aldringstegn i huden. Hemligheten som gjør produkt effektiv er at det inneholder bioaktive kollagenpeptider som kroppen kan nyttigjøre seg av.

The Solution er derfor et godt supplement til annen hudpleie, da den reduserer og forhindrer aldringstegn innenfra.

-Jeg synes det er viktig å begynne å ta vare på huden min allerde nå for å forebygge mot rynker og ujevnheter. Dette er det abosolutt enkleste jeg har tatt hittil, og det mest effektive. sier Sofie. 

Kun rent, bioaktivt kollagen

The Solution inneholder kun rent, naturlig kollagen og er helt fritt for tilsetningsstoffer og smakstilsetninger. Den nøytrale smaken gjør at pulveret enkelt kan blandes inn i hvilken som helst mat eller drikke. Siden det virker innenfra, påvirkes all hud. Studier viser også at det reduserer graden av synligheten av cellulitter. Sofie forteller at hun tar dosen sin i et glass vann hver kveld før hun legger seg.

-Det har blitt min nye kveldsrutine: pusse tennene, vaske av sminken og drikk en «Solution». Superenkelt!

Sofie er nå medlem av Oslo Skin Lab og får en ny pakke med The Solution hver fjerde uke. Som medlem får du alltid 30 % rabatt på fremtidige forsendelser og fri frakt på alle leveranser. Medlemskapet har ingen bindingstid og betaling skjer alltid på etterskudd med faktura inkludert i hver forsendelse.

– Jeg kommer definitivt til å fortsette med dette "magiske" pulveret siden det er så godt og jeg kjenner virkelig en forskjell på huden, sier Sofie.