RS536_OSL_Michelle_OTO5733_W-Article_1140x600.jpg

Ekspertene elsker The Solution ™

Dette sier uavhengige eksperter om The Solution ™ The Solution™ fungerer – det er bevist gjennom flere studier av medisinsk kvalitet. I tillegg finnes det flere uavhengige eksperter på hud som selv har sett resultater ved at de har målt effekten på egne kunder. Her møter du noen av disse.

Synlig resultat på alle 

Hudterapeut Anne Berit Eide ved Oslo Hudpleieklinikk har mer enn tretti års erfaring i hudpleiebransjen og hun har selv sett hvilke resultater jevnlig inntak av The Solution™ kan gi. Klinikken hennes har nemlig utført flere hudskanninger på personer før og etter noen måneders bruk, for å finne ut hvilken effekt The Solution™ hadde på huden deres. Eide forteller at alle som har blitt skannet har fått påvist en positiv forbedring i ansiktshuden. 

«Vi har skannet flere personer i forskjellige aldre og med ulik hudkvalitet. Huden deres ble målt før de begynte med The Solution™, og igjen etter ca. åtte ukers bruk. Vi var veldig nysgjerrige på om det var mulig å få lesbare resultater etter så kort tid, men når selv en av våre yngre testpersoner, som var så godt som rynkefri til å begynne med, viste en forbedring på nesten 10 prosent - da ble vi overbevist”, sier Eide. Hun legger til at noen av de eldre har målt en reduksjon i rynkedybde på over 50 prosent. “Ikke alle får like gode resultater etter åtte uker, hvilket er naturlig ettersom det er store genetiske forskjeller på de som skanner seg – i tillegg til alder og utgangspunkt naturligvis. Men når de kommer tilbake noen uker senere, så er det tydelig at inntaket har gitt effekt”, bekrefter terapeuten.  

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600.jpg

 


Slow-aging er den nye trenden!

Eide forklarer at selv om hudskanneren viser synlig bedring, kan det være vanskelig å se forskjellen med det blotte øye. Mens noen kunder hevder å se forbedringer etter så lite som tre uker, er det andre som ikke merker forskjellen før de tar skanning nummer to – eller slutter å bruke produktet. Og så er det naturligvis viktig å vite hva du det skal se etter. «Det er jo ikke slik at du har ti rynker som etter en stund reduseres til seks. Men alle ti rynkene blir i stedet svakere, og utviklingen av nye bremses opp. Det blir som å være vitne til dine egne barn vokse – du ser ikke forskjellen før du blir presentert bilder som tydelig viser endringene de siste månedene.» Det er forskjellen fra mer inngripende behandlinger – man oppnår ikke en forskjell over natten, men over tid oppnår man resultater som også naturlige.

“Slow-aging skin care” er definitivt den nye trenden, og det innbefatter et holistisk hudpleieregime. Vi vet nå at kosthold spiller en stor rolle for hudkvaliteten og man må derfor ta vare på huden både innenfra og utenfra med de rette vitaminene og mineralene – og kollagenpeptider naturligvis”, hevder Eide!

RS230_Stick_beauty-collagen_shadow_0122-scr.jpg

Anbefalt som en daglig hudpleierutine

Hudterapeut Emelie Ekstrand, som driver en hudpleieklinikk i Sverige, er også overbevist om effekten av The Solution™. Hun utfører regelmessige hudskanninger hvor hun måler uregelmessigheter i kundens hudstruktur, rynkedybde og porestørrelse. I omtrent halvannet år har hun fulgt opp flere personer som har skannet seg, og funnet at resultatene blir bedre for hver gang – selv når de faktisk blir eldre. Hun er overbevist om at The Solution™ bør være en del av den daglige hudpleierutinen og hun anbefaler pulveret, som består av bioaktive kollagenpeptider, varmt til sine egne kunder.

RS190_emelieekstrandhemsidastor.jpg

Imponert over studiene

Den danske kosmetologen, Michelle Ottendal, er av samme oppfatning. Det var åpenbart for henne at The Solution™ kunne ha en positiv effekt på huden, så hun testet produktet selv. Effekten kom raskere enn hun hadde forventet, og resultatene var tydelige. Linjene ble synlig redusert, spesielt rundt øynene, og huden virket både fastere og fyldigere.

Hun leste forskningen bak produktet før hun testet det og ble positivt overrasket over at det var utført dobbeltblinde, randomiserte og placebokontrollerte studier ved et uavhengig universitet – denne type solide studier er nemlig ikke så vanlig for de fleste skjønnhetsprodukter.

Studiene viste signifikant redusert rynkedybde og økt hudelastisitet hos deltakerne i studiene. «Det er ikke mange skjønnhetsmerker på markedet som utfører studier av denne kvaliteten. Dette er faktisk samme type studie som brukes når man forsker på medisiner. Så dette, i tillegg til testresultatene, og ikke minst mine egne resultater, styrker min tillit til produktets effekt.”, sier Ottendal.

RS535_OSL_Michelle_OTO5706_W-Article_1140x600.jpg

 

Vil det virke for deg?

Flere salonger tilbyr hudskanninger, så det er mulig for deg å følge din egen utvikling ved bruk av The Solution™. Eventuelt kan du forsøke å ta gode bilder under samme lysforhold underveis. Flere av våre kunder har sendt oss sine før- og etterbilder som tydelig bekrefter forskjellen på deres hud.