_A3A6806_reg_flat_1920x1080.jpg

Fem basic tips for god ansiktspleie

Hilde jobber til daglig som sminkør og stylist, og registrerer stadig hvor mange som ikke tar seg tid til å pleie huden i en hektisk hverdag.

Her er mine fem tips til en god hudpleierutine som ikke tar for lang tid, samt hva slags type produkter jeg bruker og anbefaler.

Tips #1: Rens huden hver dag

Vær veldig nøye med rens av ansikt, hals og bryst. Ikke bruk for uttørkende produkter. Et must i min daglige rutine er en facial brush. Det gir en dypere rengjøring og er super for eksfoliering.

Tips #2: Ukentlig peeling

Jeg sverger til god og skånsom peeling to ganger i uken om sommeren og en gang i uken om vinteren. Her må du finne en peeling som passer til din hudtype. Etter peeling må du alltid legge en maske. Jeg foretrekker fuktighets-, detox- og leirmasker. I tillegg er jeg alltid på jakt etter gode ampuller som inneholder C-vitamin, fuktighet og som har en oppstrammende effekt.

Tips #3: Ansiktsmassasje så ofte du kan

Jeg elsker min Facial Massager! Den er skånsom og effektiv for massering av ansiktet, setter i gang blodsirkulasjonen og trimmer de små fine musklene. Rett og slett aerobic for huden! Jeg opplever at huden blir superfrisk og glødende etter behandlingen, og bruker den både morgen og kveld.

PS: Perfekt å ha med på reiser!

Tips #4: Dag- og nattkrem

Jeg elsker oljer for ansiktet og mener at voksen hud trenger masse fuktighet. Jeg har brukt oljer i mange år. Det finnes utallige varianter og jeg velger alltid de rene og organiske. Oljen bruker du alltid før dag og nattkrem.

Tips #5: Sov med fuktighetsmaske

Som siste råd vil jeg slå et slag for å sove med en fuktighetsmaske på natten. Om huden føles stram, kan du også smøre noen oljer under masken som ekstra fukt på natten. Det har jeg god erfaring med!

Lykke til med nye ansiktspleierutiner!

/Hilde Ottem

Om Hilde

Hilde Ottem er stylist og hjelper kvinner til å bli en tydeligere utgave av seg selv og se sine kvaliteter på en ny og forfriskende måte. Hun er svært opptatt av kosthold, livsstil og hudpleie i sin rådgiving til kvinner.