Collagen-Picnic-4_1140x600.jpg

Mango gelé

Disse fantastiske smakfulle og tropiske gelégodteriene inneholder ikke noe tilsatt sukker - men de skjemmer derimot bort huden din med kraften til kollagen og c-vitamin. De er helt nydelige både å se på og å spise, og vil garantert imponere dine gjester!

Noe av det beste, selvfølgelig etter effekten The Solution Beauty collagen har på huden, er at det smaksnøytrale pulveret kan blandes i alt. Hvorfor ikke prøve å blande det i disse sunne tropiske gelégodteriene? De er helt fantastiske på smak!

Dette trenger du:
- 10 økologiske gelatinblader (+ kaldt vann til bløtlegging)
- 5 dl mangojuice
- juice av 1 appelsin
- saft av en halv sitron
- 2 c-vitamin brusetabletter
- 2 poser med Oslo Skin Lab kollagenpulver
- 2 ss økologisk honning

Pynt:
- Spiselige blomster
- Kokosflak


Slik gjør du:
Bruk en kakeform ca. 20 x 20 cm (eller bruk silikonformer for isbiter). Legg gelatinbladene i en bolle og tilsett rikelig med kaldt vann, la stå i ca 5 minutter. Tilsett ca 1 dl mangojuice i en panne og varm opp til kokepunktet. Klem ut eventuelt overflødig vann fra gelatinbladene og legg bladene i en form. Rør til bladene har smeltet inn i saften. Ta av varmen. Tilsett resten av saften (4 dl). Press og tilsett saften av appelsin og sitron. Rør inn c-vitamin og honning. Hell blandingen i en bakepapirkledd bakeform, eller bruk silikonformer. La geléene avkjøles i kjøleskapet i ca 5 timer, eller til de er faste. Etter 2 timer, før geléene er helt faste, presser du noen spiselige blomster og kokosflak på overflaten. Oppbevares i kjøleskap til servering. 

Kos dere med GOD samvittighet!