OSL_WEB_1920x960_1018_25987_K1.jpg

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt. Like mye som at inntak av sukker, alkohol og dårlige fettkilder får huden din til å se slapp og gusten hud, vil inntak av riktige vitaminer, mineraler og gode fettsyrer bidra til at huden din blir gitt etterlengtet næring som får den til å skinne litt ekstra. Lar du disse rettene være hovedmåltidene dine gjennom en dag, så vil huden din garantert bli glad! Oppskriftene passer perfekt til 2 personer.

Luksus frokostgrøt

2 dl byggflak

3 dl mandelmelk

En knivsodd salt

(kokes i ca 5 min)

Ved servering tilsett:

Litt ekstra mandelmelk

En stor ss gresk yoghurt (naturell)

Litt hakkede nøtter (valnøtter, pistasj el.)

Friske bær, fiken

Evn litt honning hvis du ønsker den søtere

Lun salat med rødbeter og jordskokk

1 rødbet – stekes i ovn med rapsolje, salt og pepper til de er møre

3 jordskokker – stekes i ovn med rapsolje, salt og pepper til de er møre

1 pære

4 asparges (kokes så vidt møre)

Div salat; f.eks ruccola, rød eikeblad, babyspinat etc.

Noen skiver brennesleost

2 ss valnøtter (ristes i panne)

6 skiver god spekeskinke

1 dl kokte byggryn

Kutt alle grønnsakene i passende biter og dander på middagstallerkener sammen med de andre ingrediensene.

Suppe med gulrot og søtpotet, med topping av ramsløkpesto

250 gram gulrot

300 gram søtpotet

½ rødløk

½ rød chili

2 fedd hvitløk

Ca 8 dl kyllingbuljong

Ca 1,5 dl mager fløte

1 ts frisk ingefær

Pepper og salt

Finhakk rødløk, chili, ingefær og hvitløk og fres i olje i en kjele til det er blankt. Tilsett biter av gulrot og søtpotet og la det surre med et par minutter før du tilsetter buljongen. Grønnsakene skal ikke få stekeskorpe! Kok i ca 20 minutter til de er møre – litt avhengig av størrelsen på grønnsakene, men du skal lett kunne stikke en gaffel gjennom. Bruk en stavmikser til å mose alt sammen – evn kan du kjøre grønnsakene til mos i en blender før du heller de tilbake i kjelen og kraften. Varm opp og tilsett fløte og evn litt mer buljong/vann til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.

Ramsløkpesto:

200 gram ramsløk

2 dl ristede pinjekjerner

50 parmesan

2 ts salt

4 dl olivenolje

Saften av en 1/2-1 lime

Bland alt sammen og kjør til en jevn masse. Legg som topping på suppen ved servering. Tilsett også gjerne ca 1 ss yoghurt naturell og ristede gresskarfrø.

 

Din daglige dose av The Solution ™ kan du velge å putte i hvilken som helst av disse rettene ettersom det ikke avgir noe smak eller lukt. Mellom måltidene kan du spise ubegrenset av grønnsaker, frukt og bær. Lag gjerne din egen limonade eller smoothie slik at du sørger for å også få i deg nok væske gjennom dagen!