32300.jpg

Vibeke: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Mange forbinder ordet hudpleie med kremer, serum og renseprodukter. Den siste skjønnhetstrenden tar hudpleierutinene ett steg videre og dypere - gjennom å drikke kollagen. Silvany Bricen er blant beauty-interesserte kjendiser som er hektet på trenden og har gitt produktet en betydelig plass blant sine skjønnhetsfavoritter.

 – "Jeg ble oppriktig positivt overrasket da jeg så resultatet", sier Vibeke Nordbye, som den gangen var 52.

 I april 2017 begynte hun å bruke The Solution™. I forbindelse med oppstart, skannet hun ansiktet for å analysere huden. På grunn av sommerferien gikk det flere måneder innen hun igjen skannet huden for å måle kollagenpulverets effekt. Til tross for sterk sol og sene kvelder, som definitivt er en ekstra påkjenning for huden, viste bildene at det daglige inntaket av The Solution™ hadde gitt effekt.

 - Før- og etterbildene viser jo en betydelig reduksjon av rynkedybden. Jeg opplevde ytterligere forbedring når jeg fortsatte med produktet. Huden i ansiktet og på kroppen kjennes glattere og mer elastisk, forteller Vibeke.

 

 - Jeg hadde virkelig ikke forventet meg en så stor forandring. Alle som er interessert i å forebygge aldring og ta vare på huden, burde prøve dette produktet. De fleste av oss ønsker sikkert å beholde et så ungdommelig og naturlig utseende så lenge som mulig, sier hun.

Dette sier hudekspertene

Men hva er det egentlig som gjør at nettopp kollagen har blitt et it-ord blant skjønnhetsinteresserte?

 – Kollagen finnes naturlig i huden, og er hovedårsaken til at den holder seg elastisk og glatt. Fra fylte 30 år synker nivået i huden gradvis, slik at linjer og rynker blir synligere, sier Caroline Jevanord.

Hun er kosmetisk sykepleier på Oslo Hudpleieklinikk med mange års erfaring innen bransjen. Caroline anbefaler kollagen som en del av hudpleierutinen for alle som vil reparere og forebygge aldringstegn. – Studier viser at inntak av spesielle kollagenpeptider bidrar til å glatte ut huden. Dessuten forebygger vi aldringstegn både på kroppen og i ansiktet, sier Jevanord.

Hemmeligheten bak The Solution™ er kollagenet Verisol®, som har blitt brutt ned til kollagenpeptider. Dette har blitt gjort gjennom hydrolyse ved hjelp av enzymer. Peptidene gjør at huden får effekt av inntaket. Det har blitt utført flere studier på kollagenet Verisol®. En dobbelt-blinded, randomisert og placebokontrollerte studie gjennomført i 2014 på 114 testpersoner mellom 46 og 65 år viser følgende positive resultater:

  • En gjennomsnittlig reduksjon av rynkedybden på 20,1 % rundt øyepartiet etter 8 ukers bruk.
  • Rynkedybden rundt øynene var fremdeles redusert med 11,5 % fire uker etter siste inntak.

I senere tid har det blitt utført flere studier som viser at deltakerne fikk en reduksjon av cellulitter og økt elastisitet i huden. Samtlige studier er fagfellevurdert, dvs verifisert av andre uavhengige forskere, og blitt publisert i anerkjente medisinske databaser.