ELLE Vanite.jpeg

Isbading og collagenshots med Oslo Skin Lab x ELLE

Fantastisk arrangement med Oslo Skin Lab og ELLE kombinerte skjønnhet med naturopplevelse - en skikkelig beautyboost!

Oslo Skin Lab samarbeidet nylig med ELLE for å arrangere en uforglemmelig begivenhet i Oslo. Dette unike arrangementet tok plass på nydelige Vanité på Aker brygge.  Kombinert skjønnhetspleie og naturopplevelse fikk gjestene til å føle seg revitalisert og inspirert. Med kollagenshots og forfriskende isbading i havet, ga Oslo Skin Lab gjestene en opplevelse de sent vil glemme.

Arrangementet startet med at gjestene ble ønsket velkommen med varme smil og forfriskende kollagenshots. Oslo Skin Lab tilbyr en rekke produkter som jobber innenfra for å støtte vakker hud. Kollagenpulveret The Solution kan has i valgfri drikke - og denne gangen havnet det i en vitaminboost av et eple/ingefær shot. Det var en herlig start på arrangementet som fikk gjestene til å føle seg ivaretatt og spesielle. Vår nydelige ambassadør Anine Bing hadde ikke anleding til å delta på arragementet i person, men sendte over en hyggelig hilsen til alle gjestene sammen med et par superkule solbriller og en av de mest populære veskene i sin kolleksjon. Anine dukket likevel opp på storskjerm og fortalte om hvordan hun fikk øynene opp for Oslo Skin Lab og The Solution - nemlig gjennom sine skandinaviske venner. 

ELLE frokost.jpg

 

Etter å ha fått herlige kollagenshots, gikk gjestene sammen til KOK på Aker Brygge for å oppleve isbading - en spennende og ny utfordring for noen - en allerede etablert rutine for andre. Selv om vannet var kjølig, var opplevelsen energigivende, forfriskende og samlende. Har du ikke prøvd, så er det å anbefale. Gjestene lot seg rive med av mestringsfølelsen og adrenalinrushet som fulgte med denne dristige opplevelsen. Isbadingen vekker sansene og er kjent for å ha positive effekter på huden.

Arrangementet ga også plass til historien om Oslo Skin Labs opprinnelse, og grunnlegger Cecilie Nordstrøm engasjerte gjestene med visjonen bak merkevaren. Gjestene fikk innsikt i hvordan Oslo Skin Lab har forpliktet seg til å levere høykvalitetsprodukter som virkelig gjør en forskjell for hudens helse og utseende. Den inspirerende historien bak merket fikk gjestene til å føle seg enda mer engasjert og motivert til å ta vare på egen skjønnhet.

Design uten navn (2).png

 

I tillegg til den engasjerende historien, fikk gjestene også lære noen nye morsomme fakta om kollagen og aldring. Oslo Skin Lab grunnleggeren delte innsikt om hvordan kollagen spiller en viktig rolle i å opprettholde en sunn og ungdommelig hud. Dette inkluderte informasjon om kollagens naturlige nedbrytning over tid og hvordan Oslo Skin Lab sine produkter kan bidra til å motvirke dette. Gjestene lærte også om betydningen av å opprettholde en sunn livsstil og et balansert kosthold for å støtte kollagenproduksjonen.

Det fantastiske arrangementet med Oslo Skin Lab og ELLE var en virkelig opplevelse som kombinerte skjønnhetspleie, eventyr og læring. I tillegg til kollagenshots det ble servert avokado og parmatoast, nydelige cupcakes med Oslo Skin Lab og Elle sine  logo. Kaffebaren var naturligvis åpen slik at gjestene kunne bestille kaffe av eget ønske, også med logo.

Elle muffins.jpg

Dette ble en forfriskende beautymorgen med flotte gjester som sitter igjen med beriket kunnskap om hvordan og hvorfor akkurat kollagenpeptidene i The Solution har effekt på huden.  Litt innsyn i opprinnelsen til merkevaren, en forfriskende opplevelse i havet, god mat og drikke og fine gaver fra ELLE og Anine Bing gjorde arrangementet til en suksess. 

Vi elsker å inspirere andre til å ta vare på huden sin på best mulig måte!