RS1514_Z62_2480_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg

Anine Bing + Oslo Skin Lab = Sant!

Vi er stolte og ydmyke av å kunne introdusere Anine Bing som vår nye globale ambassadør! Anine representerer alt Oslo Skin Lab verdsetter; fra hennes kreativitet, hennes stil, hennes innovative tankegang og den hardarbeidene kvinnen hun er. Hun utstråler naturlig skjønnhet på den mest uanstrengte måte - noe hun gir mye av æren til Oslo Skin Lab for.

Det var sommeren 2021 vi først kom i kontakt med Anine, da hun ønsket å teste The Solution etter at hun hadde hørt om kollagenpulveret og The Solution sine positive effekter fra hennes skandinaviske venner.

Etter å ha testet produktet over flere måneder, var hun rett og slett hektet! Hun var så fornøyd med produktet at hun ønsket å bidra i lanseringen av Oslo Skin Lab i USA.

Vi var så stolte over at denne vakre, smarte og hardtarbeidene "powerwoman" var så glad for å jobbe med oss og helt klar for å bidra til suksess også i USA. Det er selvsagt ingen nyhet for oss at The Solution virker, men det er alltid like gøy å høre det fra andre! Da vi mottok e-posten fra Anine noen måneder etter at hun hadde testet The Solution, hvor hun fortalte oss hvor utrolig fornøyd hun var ble vi derfor veldig stolte og glade.

 

“Just wanted to drop a note to say that I have now tested Oslo Skin Lab for almost 3 months and I LOVE it. WOW, my skin looks amazing, and I LOVE the packaging. It's 100% the best collagen powder I've ever tried. Super easy with the single packs and it has no taste which is perfect, as I have it in my coffee every morning. I am getting SO many compliments for my skin and I think Oslo Skin Lab have something to do with it. "

- Anine, 2021

 

Da vi stadig får mange forespørseler fra statene hadde vi allerede på det tidspunktet Anine tok kontakt så vidt snakket om å lansere i USA. Men, det var ikke før Anine viste oss sin iver etter å bidra med laseringenen bestemte vi oss! Vi satte raskt i gang og er nå klare globalt! 

I dag, etter 5 år på markedet, selger Oslo Skin Lab produkter til hele verden fra vår nye base i USA – med god hjelp fra Anine! Det er så gøy at vi må klype oss i armen innimellom - for å jobbe sammen med Anine Bing og å se Oslo Skin Lab ta verden med storm er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse.

RS1514_Z62_2480_ANINEBING_OsloSkinLab_annamariafotograf_W-Article_1140x600.jpg