RS48_Saatu_17-934_W-Article_1140x600.jpg

Kundeundersøkelse viser høy tilfredshet

En kundeundersøkelse blant medlemmer i Finland viser at de som har vært med oss lenge er de som er mest fornøyd!

Kollagen er det proteinet det finnes mest av i menneskekroppen, og det er bl.a. en viktig byggestein for hudens struktur. Det er publisert flere studier på oralt inntak av de bioaktive kollagenpeptidene som brukes i The Solution™, og resultatene på rynker og cellulitter er oppsiktsvekkende gode. Men hvordan oppleves resultatene når man ikke har instrumenter som kan måle?

I oktober 2020 gjennomførte Oslo Skin Lab en kundeundersøkelse blant sine brukere i Finland. Deltakerne ble delt inn i tre grupper: de som hadde brukt produktet i fire-seks måneder, de som hadde brukt The Solution™ i to-fire måneder, og de som hadde brukt The Solution™ i to måneder eller mindre.

Undersøkelsen viser at våre kunder tar The Solution™ av ulike grunner. Noen bruker produktet for å forebygge aldringstegn og andre for å minimere rynker og fine linjer som allerede er der. Noen ønsker å tilføre huden mer glød, mens andre igjen vil redusere cellulitter.

Resultatet av undersøkelsen viser en klar sammenheng mellom tid, forventning og resultat. Gruppen som hadde brukt The Solution™ i fire-seks måneder var 83% mer fornøyd sammenliknet med de som hadde brukt produktet mindre enn fire måneder.

Dette indikerer at selv om studiene viste et gjennomsnitt på ca. 20% reduksjon i rynkedybde etter åtte uker, så kan det likevel være vanskelig å se en direkte forskjell selv før det har gått litt lenger tid. Det er viktig med tålmodighet, og til vår store glede ser vi at The Solution™ kunder er tålmodige og for det meste svært tilfredse.

RS34_Saatu_17-1884_W-Article_1140x600 (1).jpg

Kundeuttalelser:

Produktet er enkelt å bruke, og det bra siden det er viktig å ta det jevnlig. Det tar litt tid før resultatene vises, så det kreves litt engasjement og tålmodighet. Imidlertid mener jeg at The Solution™ er en enkel og relativt billig måte å investere i huden på. Man kan absolutt ha noen rynker – det er greit, men huden min føles så bra nå, noe jeg synes er fint.
Riikka, 43 

Først var jeg litt skeptisk, men etter å ha lest meg opp bestemte jeg meg for å teste. Etter den første måneden merket jeg ingen forskjell, men etter det begynte endringene å vises. Huden min ble mer elastisk, og de små rynkene i ansiktet forsvant helt. De dypere rynkene ble mindre, og huden min har fått mere glød. Mine venner og familie har også lagt merke til forbedring. 
Marjo, 42

Jeg bestemte meg for å prøve kollagen for å forebygge tegn på aldring i huden. Jeg la merke til forskjellen etter noen måneder, huden min føltes mye mer elastisk! Jeg så også etter hvert at de små linjene jeg hadde lagt merke til under øynene mine, hadde blitt tydelig mindre.
Riia, 27 

RS141_OSL_solution_18_12-2_W-Article_1140x600 (2).jpg