33751.jpg

Ser effekt på alle vi har scannet

May-Britt Morad, hudpleier ved Oslo Hudpleieklinikk, har scannet mange som har ønsket å sjekke resultater etter minst åtte ukers bruk av The Solution™.

Det er mange produkter som hevder å ha en effekt på rynker og linjer og det kan være en utfordring å forstå hva det betyr at en ingrediens har solide studier. Hvor stor er i så fall effekten? Og kan man virkelig se en forbedring? Det var spørsmålet vi fikk av en influencer som var opptatt av at det hun skrev skulle være troverdig overfor sine lesere. Dermed fant vi frem til Oslo Hudpleieklinikk som har en maskin som kan scanne og måle tilstanden på huden i ansiktet – deriblant rynkedybde. 

Med før- og etterbilder blir endringene tydelige

-Vi i salongen var virkelig spente om man kunne få bekreftet at The Solution hadde lesbare resultater etter såpass kort tid, forteller May-Britt. Testpersonene har variert i både med hensyn til alder og hudkvalitet. -Når til og med Katrine Sørland, som er så godt som rynkefri, også får en forbedring på nesten 10%, da blir man jo overbevist, smiler May-Britt. For det er jo ikke slik at man har ti rynker som etter en stund blir redusert til seks. De ti rynkene blir derimot svakere, og man forebygger at nye kommer til. Det blir litt som å se sine egne barn vokse – man ser jo ikke forskjellen før man blir forelagt bilder som tydelig viser forandringen over de siste månedene.

Fem år «yngre» hud på åtte uker 

Annette Brenne (50) ble trukket ut som testperson etter en kampanje på Facebook hvor vi inviterte «vanlige» folk til å prøve The Solution over en 2 måneders periode. -Den første målingen var jo ørlite grann deprimerende da jeg kom ut med en TrueSkin Age® som viste 52 år. Men desto større var gleden da jeg etter åtte uker fikk vite at huden var blitt fem år «yngre» uten at jeg har gjort noe annet enn å spise kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® hver dag.

Med alderen eskalerer kollagentapet

Annette er i en alder hvor kollagentapet i huden eskalerer. Kvinner i 50-årsalderen har mister dobbelt så mye kollagen hvert år sammenlignet med deres medsøstre i trettiårene. - Det betyr at nye rynker kommer raskt – både i ansikt og på kropp, forteller May-Britt. I tillegg taper man elastisitet og huden begynner å henge, særlig ved munnpartiet, haken og halsen. Annette bekrefter at hun kan merke endringene raskere enn før. -Jeg synes nesten det er viktigst at The Solution også forebygger ytterligere forverring av huden - og ikke bare i ansiktet. For selv om det bare er ansiktshuden som er målt, så merker jeg forskjell på huden min andre steder også. Ettersom vi nå står foran en sesong hvor huden på hele kroppen ofte vises frem, så er jo det unektelig ganske gledelig, konstaterer Annette.