RS71_Solution_9848_W-Article_1140x600.jpg

Hva er kollagentilskudd?

Bioaktive kollagenpeptider som huden din elsker..

Ok, det første du må vite er at det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

The Solution™ Beauty collagen derimot inneholder Verisol® som består av hydrolisert type I kollagen fra bovine kilder. At kollagenet er hydrolisert vil si at det er brutt ned til bioaktive kollagenpeptider ved hjelp av enzymer i en spesiell patentert prosess. Effekten av kollagenpeptider på hudens overflate vil avhenge av gjennomsnittsstørrelsen, som igjen avhenger av metoden som anvendes for å bryte ned kollagenet.

Kollagen og hud

For å kunne gi en god forklaring på hvorfor inntak av bioaktive kollagenpeptider bidrar til å glatte ut hudens overflate må vi først gi noen grunnleggende fakta om hud;

 Huden består av tre hudlag, hvorav det midterste laget (dermis) er det tykkeste og det som i stor grad sørger for at topplaget (epidermis) holder seg glatt og jevnt.

 Dermis består av 90% kollagen som styrker og supporter huden. Resten består i hovedsak av elastin og fibrillin som bidrar til at huden holder seg elastisk.

RS472_OSL_SKIN_AGING_1140x600_NO (5).jpg

Når vi eldes synker nivået av kollagen, elastin og fibrillin gradvis. Denne prosessen starter for de fleste i slutten av 20-årene, og forsterkes av livsstilsfaktorer som påvirker aldringsprosessen i huden negativt. Dette kan for eksempel være eksponering for sol, røyking, alkohol og et kosthold som er fattig på viktige vitaminer, mineraler og fettsyrer.

 

Kollagenpeptider – små skjønnhetseksperter

Kollagenpeptidene fra Verisol® har gjennom flere vitenskapelige studier vist seg å ha ekstra god effekt på hudens overflate. Den unike og kontrollerte prosessen der spesifikke enzymer bryter kollagenet ned til bioaktive kollagenpeptider er viktig for hvilke resultater jevnlig inntak kan gi. Studiene viser svært positiv effekt på hudens struktur og resultatet viser seg i at rynkedybden reduseres og huden får ny spenst. Vi anbefaler The Solution™ både for å forebygge og reparere uønskede aldringstegn i huden.

RS230_Stick_beauty-collagen_shadow_0122-scr.jpg

Veldokumenterte studier

Studiene vi viser til er gjort på kollagenpeptider fra Verisol®, med daglige doser på 2,5 gram. Vær oppmerksom på at det er ulike kollagenprodukter på markedet, men ikke alle kan vise til samme gode resultat på hudens kvalitet, elastisitet og utseende som kollagenet brukt i The Solution™ Beauty collagen.

Les mer om studiene her.

Ikke alt kollagen har samme effekt!

Metoden som er brukt for å fremstille kollagenpeptidene som vi bruker i The Solution™ er patentert. Forskere har brukt tid på å finne ut hvilke kollagenpeptider som gir best effekt, og det er nettopp disse peptidene studiene er gjort på. Andre leverandører av kollagen kan ikke referere til disse studiene, da det ikke er slik at kroppen reagerer likt på andre type peptider. Under studiene på kollagenpeptidene som brukes i The Solution™ så fant man at jevnlig inntak over tid reduserte aldringstegn, forbedret hudoverflaten og reduserte graden av cellulitter. I tillegg fikk huden bedre spenst og elastisitet.

 

 

Fakta

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som er bygget opp av aminosyrer

De er en del av kroppens bindevev og fungerer som kroppens lim

Hva er kollagenpeptider?

Når kollagenprotein hydroliseres brytes det ned i mindre biter som kalles peptider. Disse tas lettere opp i kroppen enn det opprinnelige kollagenproteinet.

Effekten til kollagenhydrolysater vil avhenge av gjennomsnittsstørrelsen, som igjen avhenger av metoden som anvendes for å bryte ned kollagenet (Sibilla 2015)

Vårt tilskudd består av bioaktive kollagenpeptider med en gjennomsnittsstørrelse som absorberes lettere enn kollagen som ikke er brutt ned ved hjelp av hydrolyse.