RS1503_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0321-edit_W-Article_1140x600 (4).jpg

3 år senere: Huden min føles fyldigere

Det har gått tre år siden Renate startet å ta The Solution - vi er nysgjerrige på hvordan huden hennes føles nå!

En fyldigere hud!

Du har brukt The Solution™ Beauty Collagen i tre år nå. Har du lagt merke til noen nye effekter?

Min hud er blitt betydelig finere. I begynnelsen merket jeg den største forskjellen. Jeg kaller det alltid en slags luftighet som nå er i huden min, som bare fyller litt mer og er mer lubben. Jeg har en tendens til å rynke mye på øynene og heve øyenbrynene. Linjene i pannen min har ikke forsvunnet eller noe, men de har blitt mye mykere. Linjene ved siden av munnen har også blitt mykere så jeg merker virkelig en effekt. Og huden min pleide å være opprørt over årstidene, men det plager meg mye mindre nå.

Merker du også forskjell på huden på kroppen din?

Morsomt nok var det det første jeg la merke til da jeg begynte å bruke The Solution™. Du vet at hvis du krysser bena som kvinne, ser du de humpete hud på siden av lårene. Cellulittene på bena mine har virkelig avtatt. Jeg merker det også på neglene. Jeg pleide alltid å ha akryl på neglene, men på grunn av corona tok jeg av alt. Alt var selvfølgelig stengt da, jeg kunne ikke få det gjort igjen. Jeg har hatt mine naturlige negler en stund nå, det går faktisk veldig bra. Jeg har ikke klart det på veldig lenge.

I alle veskene!

Hvordan bruker du The Solution™, er det på et bestemt tidspunkt på dagen?

Det varierer litt med meg, noen mennesker har en veldig rutine på at de umiddelbart putter det i teen om morgenen, men det har jeg ikke. Jeg prøver å drikke mer vann, så jeg fyller opp en flaske vann og kaster deretter i en pose slik at jeg kan få i meg begge deler i løpet av dagen. Jeg gjør det hver dag, men noen ganger glemmer jeg det, så tar jeg to neste gang hahaha.

Tar du den også med på ferie?

Ja, selvfølgelig - posene er jo så små og enkle å pakke med. Jeg har dem også i alle veskene mine. Da kan jeg alltid ta dagens dose! Jeg har dem også på kjøkkenet i en fin bolle. Jeg synes de er veldig kjekke, kollagenet har ingen smak, så jeg kan ha det i bollen med yoghurt eller i kaffekoppen. Ingen omfattende skjønnhetsrutine - det liker jeg!

RS1502_OivindHaug_Oslo Skin Lab_0302-edit_W-Article_1140x600.jpg

Har du en spesiell skjønnhetsrutine?

Jeg har ikke en forseggjort rutine jeg kan ta deg med på. Jeg har faktisk vært ganske lat lenge. Men nå merker jeg på huden at jeg begynner å bli eldre og at huden min føles bra med flere lag med pleie. Jeg er glad i serum med vitamin C. Før var det bare å rense og på litt tilfeldig krem, men nå har jeg begynt å se litt mer på hva som er bra for huden min. Man blir eldre og ønsker å ta godt vare på huden, og det vil jeg gjøre så naturlig som mulig. Nå går jeg jevnlig til kosmetolog som jobber litt dypere med huden min. Jeg er veldig tro mot vitamin C. Jeg har også brukt hudpleie med hyaluronsyre en stund, og jeg begynte å ta The Glow ™ for noen måneder siden. Oslo Skin Lab står for pleie fra innsiden og de andre produktene for pleie fra utsiden.

En annen ting jeg har blitt strengere på er solbeskyttelse. Jeg bruker det daglig, det har jeg aldri gjort før. Det er selvfølgelig progressiv innsikt, jeg pleide å steke med olje da jeg var rundt tjue år gammel, og nå vet vi også at det ikke er det beste å gjøre.

Gjør det som føles riktig for deg!

Hvordan ser du på det å bli eldre?

Heldigvis har jeg gode gener, men det endrer seg også litt fra dag til dag. Noen dager tenker jeg "vel, det får være greit", og noen dager ikke. Du merker at du blir eldre, faktum er at det hele går nedover... Jeg synes det er vanskeligere å akseptere endringen på kroppen enn i ansiktet. Men - det er noe som følger med alderen, jeg prøver også å omfavne det fordi det er en normal prosess. Jeg ønsker å eldes stilig og så flatterende som mulig. Jeg ville ikke stoppet prosessen - jeg er tross alt ikke 23 lenger.

Vil du vurdere kosmetisk kirurgi?

Jeg vil ikke låse meg i bestandige utsagn, men slik jeg ser på det nå, tror jeg ikke det er noe som passer for meg. Det er ikke et utseende jeg streber etter. Jeg føler ikke at jeg må endre noe, og jeg er heller ikke nysgjerrig på det. Jeg sier alltid: alle har sin egen greie, til syvende og sist må du gjøre det som føles riktig for deg.