RS60_Ragnhild-Karoline_A3A6961_W-Article_1140x600.jpg

Glødende og hydrert sommerhud

Sol og varme kan bringe med seg en del hudutfordringer. På vinteren, vil en fet krem være det riktige valget,men på sommeren trenger huden din en lettere gel eller serum.

Selv om solfaktor bør være en del av din faste hudpleierutine året rundt er det et absolutt «must» nå på sommeren. For å hjelpe deg å passe på riktig hudpleie i sommermånedene har vi satt sammen en sjekkliste med tips for hvordan du best mulig kan ta vare på huden din å bevare den naturlig vakre sommergløden. Sjekket du av alle tipsene? Wow – huden din gløder! Hvis ikke, er det aldri for sent å starte med en god rutine!

mip_hvitskjorte3.jpg

Ikke glem å smøre inn albuer, knær og hæler.

Det er fort gjort å glemme disse områdene da du rett og slett ikke ser de like godt, som også gjør det lettere å la være. Men, med sommerværet følger også lettere sommerklær som viser frem både albuer, knær og hæler. For å ikke glemme disse områdene, ha alltid en skrubb i dusjen – og skrubb i hvert fall en gang i uken. Smør alltid områdene inn med en fuktighetsgivende krem.

Selvbruning for ekstra glød!

For å unngå overdreven soling for å oppnå sommergløden vi alle ønsker oss, foreslår vi heller at du kan bruke en selvbruning. Det er mange gode produkter på markedet som hverken skjolder eller lukter – men som gir den en solbrun effekt uten å steke i solen hele dagen. Vi er jo ikke bortskjemt med soldager i Norge, så det er fristende for mange å unngå riktig SPF og sole seg dagen lang for å bli brun, men med en selvbruning kan du heller oppnå sommergløden over tid og med litt hjelp!

SPF fra topp til tå!


Start dagen med å smøre deg inn med solfaktor på hele kroppen, og påfør alltid etter du har vært i vannet. Ikke glem hendene, føttene, leppene og øreflippene – hvis du noen gang har blitt brent på føttene glemmer du det aldri igjen. Man bør ha som hovedregel å smøre seg inn hver 2 time gjennom dagen. Et lite tips kan være å sette på en reminder på telefonen, så slipper du å huske på det selv!

Frukt sommerhuden din elsker


Tomater, vannmelon og agurk er i tillegg til å drikke vann veldig gode kilder for å ikke blir dehydrert. Du kan jo også friske opp vannet ditt med en skive agurk eller melon? Vær kreativ og sett frem vann og tilbehør – da er det lettere å huske på og få i seg. Kokosvann er også et nydelig alternativ – og kanskje litt ekstra gøy nå på sommeren. Du bør selvsagt også blande The Solution Beauty collagen i vannet ditt, for å oppnå en enda bedre effekt! Kollagenpeptidene i The Solution Beauty collagen forebygger og reduserer linjer over hele kroppen og gjør cellulittene mindre synlig. I tillegg vil The Beauty Pearls bidra til økt fuktighet i huden din.

Følger du disse tipsene, bidrar du til en fin hud selv gjennom hele sommeren!