Claudia 53.jpg

Claudia (53) :forskjell etter 4 uker!

De fine linjene ble mindre og Claudia sin hudtearapeaut la merke til at huden hennes hadde endret seg, til det bedre!

Helse og skjønnhet kommer innenfra, og jeg vil gjerne opprettholde et friskt og strålende utseende så lenge som mulig. Det er en selvfølge for meg at et balansert kosthold og rikelig med vann er viktig for å holde huden i best mulig stand, men jeg besøker også en hudpleier hver måned. I tillegg renser jeg huden min hver kveld og påfører deretter et nærende serum og en god ansiktskrem. Jeg gjentar denne rutinen om morgenen: rense, serum, ansiktskrem. En gang i uken sørger jeg også for å skrubbe huden på hele kroppen og å bruke en ansiktsmaske.

Fordi jeg tenker at skjønnhet også kommer innenfra (det vi spiser), begynte å bruke The Solution™ fra Oslo Skin Lab, og nå har jeg brukt det i omtrent ni måneder. Jeg visste, gjennom utdannelsen min, at kollagen er veldig viktig for å opprettholde en elastisk hud. Før jeg fant The Solution brukte jeg et annet merke, men det var jeg ikke fornøyd med. Jeg elsker det faktum at kollagenet fra Oslo Skin Lab er pakket i dagsdoser.

Claudia 53.jpgFine linjer mine ble mindre synlige, og til og med hudpleieren min sa: "Claudia, huden din ser vakker ut".

Jeg begynte å merke forskjell på huden min allerede etter fire uker. Fine linjer ble mindre synlige, og hudpleieren min sa: "Claudia, huden din ser vakker ut!". Men, så på et tidspunkt ble jeg litt mer skeptisk og bestemte meg for å slutte en stund. Jeg stilte spørsmålstegn ved om resultatene og komplimentene virkelig skyldtes The Solution™ - og ja, jeg merket snart at huden min mistet fastheten sin, og linjene ble igjen mer synlige. Så da begynte jeg igjen, og de synlige resultatene kom tilbake. Huden min er noe skadet på grunn av tidligere livsstil, og dersom jeg kan forbedre den ved å bruke kollagen er jeg veldig fornøyd med det. I tillegg er det ikke bare huden min som drar nytte av The Solution™, frisøren min kommenterte også at håret mitt ble bedre. Neglene mine er også veldig sterke, de trenger ikke mye ekstra pleie lenger. Faktisk merker jeg effekten over hele kroppen!