RS1526_OsloSkinlab_0622_12892_W-Article_1140x600.jpg

La oss introdusere The Glow™

The Glow Inside Out Beauty Booster, det nyeste produktet fra Oslo Skin Lab, passer perfekt inn i din 'innside' hudpleierutine: du pleier huden på utsiden ved å bruke produkter som fungerer fra innsiden og ut. The Glow er derfor det perfekte tillegget til The Solution™. Der The Solution™ er bevist å redusere rynker og øke elastisiteten, inneholder The Glow hyaluronsyre som er bevist å øke fuktighetsnivået i huden din. Dette er ikke bare veldig viktig for å redusere synlige aldringstegn, det gir også huden din en flott glød.

RS1531_OSL_The_glow_package_13268_W-Article_1140x600.jpg

Dette er fordelene med vår skjønnhetspleie fra innsiden og ut:


✔Virkning 24/7: Hudpleie fra innsiden påvirker utseendet ditt hver dag og døgnet rundt
✔The Glow™ består av hyaluronsyre (HA) og vitamin C
✔Forskning har vist at hyaluronsyre har en positiv effekt på huden
✔Den motvirker tørr hud
✔Det øker hudens fuktighet
✔Det øker den subjektive oppfatningen av glødende og smidig hud
✔Den reduserer aldringstegn som rynker og fine linjer

Hvordan virker det?

Hyaluronsyre er et molekyl som produseres naturlig i kroppen. Den har den unike evnen til å holde på fuktigheten i huden. Dette bidrar til å opprettholde volumet i hudlagene og gir hudoverflaten en ekstra glød på grunn av det økte hydreringsnivået.
Når vi eldes og kroppen vår utsettes for ytterligere aldringsfaktorer som soleksponering reduseres mengden hyaluronsyre i huden vår. I tillegg avtar størrelsen og fordelingen av molekylene. En 75-åring har i gjennomsnitt bare en fjerdedel av hyaluronsyren i huden sin sammenlignet med en 19-åring. Ved å ta The Glow™ hver dag, kan du motvirke effekten av synkende hyaluronsyrenivåer.
Flere studier har vist at et daglig inntak kan redusere rynker og linjer ved å øke fuktighetsinnholdet i huden. I tillegg gir inntak av hyaluronsyre huden mer smidighet og ikke minst en vakker glød. Ikke bare i ansiktet, men på huden over hele kroppen.

Hvorfor The Glow™ bør være en del av hudpleierutinen din:

✔Den gjenoppretter fuktighet og forhindrer at huden din tørker ut
✔Hydrert og glatt hud danner det perfekte grunnlaget for trenden "ingen sminke"
✔Det er ingen kjente bivirkninger og passer til alle hudtyper
✔The Glow™ er perfekt å kombinere med The Solution™ og gir de beste forutsetningene for å opprettholde en jevn og strålende hudoverflate i årene som kommer 

Kjøp The Glow Inside Out Beauty Booster

Studiene som støtter effekten av The Glow™

De positive effektene av å ta hyaluronsyre er dokumentert i flere dobbeltblindede, randomiserte og placebokontrollerte studier. Dette er ganske annerledes enn å referere til vanlige forbrukertester.

Studie 1:
Deltakerne tok 120 mg hyaluronsyre daglig i 12 uker. Signifikante resultater viste en forbedring i rynker og en økning i den subjektive oppfatningen av hudens glød og smidighet. Effekten på rynker ble målt med et mikroskopisk kamera (Oe2017).

Studie 2:
En meta-analyse av flere studier viste at deltakere mellom 35 og 60 år med tørr hud som tok 120 mg hyaluronsyre daglig hadde en økning i hudens fuktighetsinnhold (målt med et cutometer).

 

RS472_OSL_SKIN_AGING_1140x600_NO (5).jpg