OSL_Karen_Eriksen2_0223_W-Article_1140x600.jpg

Karen, 63 år

Karen har alltid vært opptatt av å ta best mulig vare på seg selv og sitt utseende. Med lang erfaring fra mote og skjønnhetsbransjen har hun testet mange produkter og har endelig funnet et produkt som passer perfekt for henne.

Den vakre 63-åringen startet sin karriere som modell i 1979, deretter gikk reisen videre inn i den kosmetologiske verden hvor hun studerte ved den Franske Kosmetologskolen i 1984. Hud og hudpleie var alltid viktig og en interesse for henne, da huden hennes også var viktig for hennes arbeid. Etter utdannelsen jobbet hun som hudpleier og var svært opptatt av ernæring og selvfølgelig også hudpleie.


Noen år senere startet Karen opp som stylist og makeupartist for Aller-gruppen, hvor hun jobbet i hele 23 år for magasinene KK og Allers. For begge magasinene har hun stylet og gjort make-up på utallig kvinner, kjendiser og ukjente, laget både mote- og «bli ny»-reportasjer og stått for flere hundre av forsidene. Med jobbene har det blitt mye reising verden rundt for Karen, for eksempel på motemesser i Paris, Milano, London for å nevne noen.
Karen er en opptatt dame som liker å holde seg aktiv og jobber fremdeles med styling og makeup artist men i litt mindre skala – hun jobber b.la som konsulent for Mary Kay hvor hun bruker sin ekspertise og anbefaler hudpleieprodukter og sminke til deres kunder.

"Næring fra innsiden er det viktigste! Hva du putter i munnen er selvfølgelig avgjørende for hvordan huden din ser ut." 

Fast rutine gjennom 3 år

Karen er opptatt av å holde sine faste rutiner hellige, og starter hver eneste dag med et glass lunkent vann med en skive sitron oppi og deretter to kopper kaffe. Det neste glasset med vann har hun alltid The Solution oppi, en rutine hun gleder seg til hver dag. Noen dager har jeg vann og The Solution i glass med stett, hver dag er en fest så hvorfor ikke gjøre litt mer stas ut av de små øyeblikkene!

MicrosoftTeams-image (16).png

«Det gir meg en luksusfølelse og jeg ser at huden min elsker pulveret!»

Det er en selvfølge for henne å ha et normalt sunt kosthold og hun passer på å spise mye frukt og grønt. Jeg har heldigvis alltid vært veldig nysgjerrig og prøvd forskjellige vitaminer, mineraler og også kollagentilskudd fra forskjellige merker men The Solution er det kollagentilskuddet som virkelig har vist en positiv effekt på huden min. Karen begynte å ta kollagentilskuddet The Solution i 2020, og fikk med en gang en god rutine på å ha sin daglige dose i vannglasset, men da pandemien traff som hardest og all inntekt ble satt på vent tok Karen en uønsket pause fra medlemskapet sitt.. det tok derimot ikke lang tid før hun var tilbake igjen! 

"Etter et par måneder måtte jeg starte opp igjen, huden min var blitt så dratt og slapp og smårynkene tittet frem"

Det er viktig for meg å føle meg fresh og det gjør jeg med en fin hud også er øynene sjelens speil som blinker. Hvis noen spør meg hvor gammel jeg er, svarer jeg " Jeg har ingen alder, jeg føler meg så ung og leken". Jeg har selvfølgelig noen linjer, men huden min kjennes så spenstig og jeg tør påstå at jeg ikke har spesielt mye aldringstegn tross mine 62 år. 

"Jeg er så fornøyd med The Solution og hva det har gjort for huden min at jeg har ingen problem med å anbefale dette produktet til andre, i alle aldre! Faktisk så var det jeg som tok kontakt med Oslo Skin Lab for å fortelle de for fornøyd jeg er med produktet deres! "

KarenE.

Det estetisk vakre har alltid fanget Karen sin oppmerksomhet og hun har den siste tiden fått utlevd sin store lidenskap kunstmaling. KarenE, som er hennes kunstnernavn, er selvlært og maler intuitivt med lys, kjærlighet og glede. KarenE maler også på bestilling til kunder i Norge og det store utland, om ikke lenge flytter KarenE sin utstilling til Marbella.

Karen studio 3 - crop.jpg

Jeg er en positiv og glad person, jeg ser muligheter og har et positivt sinn, det tror jeg også er viktig for en vakker hud. 

Mitt beste råd til andre er å være glad i seg selv og tillate seg å ta vare på deg selv, det gjør jeg blant annet med The Solution hver dag. Et positivt tankesett er også viktig for huden, tenk over hva du putter i munnen, bruk naturen den er fantastisk!