Heidi_Lindblad_EIK8635_W-Article_1140x600.jpg

Heidi fikk ytterligere 25% reduksjon, ett år etter

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (51) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

For fire år siden la Heidi Lindblad om livsstilen sin og gikk betydelig ned i vekt. Men vekttapet satte også sine spor i ansiktet hennes.

– Huden ble mindre spenstig og rynkene ble rett og slett mer fremtredende, forteller hun.

Heidi ble nysgjerrig da hun hørte om The Solution og meldte seg da vi søkte testpersoner i 2019.

134a0708-ecf5-4edf-a8b6-64d18fce0bee.jpg

Nå har hun brukt kollagenpulveret i halvannet år.

Dette viste hudskanningen

– Jeg merket tidlig en positiv bedring på ansiktshuden. Den føltes rett og slett fastere og mykere, forteller hun.

Selv om hun merket endringene raskt, ble hun likevel ekstra overrasket da hun foretok en skanning av huden på Oslo Hudpleieklinikk.

– Jeg skannet huden før jeg begynte å ta The Solution, i mars 2019. Åtte uker senere var rynkdedybden redusert med 14 prosent. Jeg ble skannet på nytt nå i oktober 2020, og da var reduksjonen på hele 25 prosent! I tillegg var hudkvaliteten og fastheten blitt noen prosent bedre. 

Heidi_før og etter.jpg

OVERRASKET: Heidi ble svært positivt overrasket over resultatene av hudskanningen. Lysegrønn farge er kun fine linjer, mens de mørkegrønne viser rynker. Her ses forskjellen fra 2019 til 2020.

Opplevde uventede effekter

Heidi forteller at hun begynte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab fordi det var naturlig, ufarlig og ikke innebar noe inngrep.

– Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare litt av gløden i ansiktshuden og bremse utviklingen av rynker.

I ettertid har hun også opplevd andre positive effekter av pulveret som hun blander ut i et vannglass hver morgen.

– Huden på hele kroppen har blitt merkbart mykere. Det er fint å vite at den lille dosen med kollagenpulver bidrar til at ALL hud får en forbedring. Mer effektiv hudpleie skal man lete lenge etter!

Heidi forteller at hun har flere venninner som har begynt å bruke kollagenpulveret etter at hun fortalte om sine erfaringer.

– Jeg anbefaler det til dem som ønsker å pleie huden på en naturlig og ufarlig måte, sier hun.

Anbefales av eksperten

Anne Berit Eide driver egen Oslo Hudpleieklinikk, og har mange kunder som bruker The Solution.

RS367_Anne-Berit_Eide_W-Article_1140x600 (1).jpg

– Når de første aldringstegnene i huden oppstår, skyldes dette at kollagennivået i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen, sier hun. Hun anbefaler The Solution som en del av hudpleierutinene til dem som ønsker å forebygge aldringstegn eller redusere linjer og rynker. – Vi ser veldig gode resultater på våre kunder som bruker The Solution, med reduksjon i fine linjer og rynker. Hvor stor effekt man ser, er individuelt og avhenger av hudens utgangspunkt.

RS476_OSL_0521_54439_W-Article_1140x600.jpg