To generatsjoner, én skjønnhetsrutine

Italienske mor og datter Elena (58) og Connie (30) lever begge aktive liv; Elena er en opptatt foretningskvinne, aktiv tennispiller og mor til 3, mens Connie jobber som freelancer og bruker mye av sin fritid på hesten sin. De er begge opptatt av å ha vare på huden sin, og har begge valgt å implementere The Solution i sin daglige rutine.

Elena har nå tatt The Solution i over fire mnd, det var Elena med sine gode erfaringer og resultater som inspirerte datteren sin Connie til å teste også. Her forteller de oss om sin erfaring.

 

OSL Mum-Daughter-07 (1).jpg

 

Hvordan ser en typisk dag ut for dere?
Hektisk! Her i huset løper vi fra den ene aktiviteten til den andre, hunder, barn, jobb og tennis er det jeg bruker mest tid på sier Elena. Jeg jobber som freelance designer så ukene og dagene kan variere mye, men jeg starter alltid dagen med å ri en morgentur med hesten min. Siden jobben min er ganske fleksibel, tar jeg også noen timer som yogainstruktør innimellom. Jeg har gjennom den aktive livstilen min lært hvor viktig det er for min velvære å finne en god balanse mellom jobb og fritid.

Hvor lenge har du tatt og når kunne du se resultater av The Solution?
Jeg har tatt kollagentilskuddet i 4 mnd nå og ser allerede fantastiske resultater! Huden min er mye mer elastisk og glødende – jeg føle meg virkelig forynget!

Da jeg så at mamma begynte å få resultater etter kun 2 mnd så ville jeg også teste. Før jeg begynte leste jeg meg opp på effekten The Solution kan ha også for å forebygge aldringstegn, som rynker og cellulitter! Jeg nølte ikke ett sekund, og er foreløpig veldig fornøyd!

 

Hvilke råd vil du gi yngre damer Elena?
Altså, jeg elsker havet, solen og være på stranden - heldigvis har jeg en ganske mørk hud som ikke blir så lett brent, men i mine yngre dager var jeg ikke så nøye med å påføre solfaktor, som jeg nå angrer på – men The Solution enda bedre er det at The Solution har gitt min hud mer spenst og glød! Jeg anbefaler unge damer å være nøye med bruken av solfaktor, god rens og fuktighetskrem etter dusj eller bad.

Hvordan tar du The Solution?
Jeg blander det alltid i vannglasset på morgenen, det er også en fin start på dagen for å holde meg hydrert, sier Elena. Connie blander kollagenpulveret i frokosten sin som består av naturell yoghurt og hjemmelaget granola. Siden det ikke har noen smak så kan jeg enkelt blande det i hva som helst egentlig.

Hva visste du om kollagen fra før?
Jeg visste om at det, men hadde aldri prøvd det som et kosttilskudd før. Jeg oppdaget også at kollagen er et grunnleggende element ikke bare for å vedlikehold og hydrering, men også for å styrke hår og negler – det er altså ikke bare huden, sier Elena. Connie derimot brukte mye av tiden under Covid pandemien på å lese seg opp på kosttilskudd og kjente til at kollagen var bra for hud, men hun trodde at man fikk nok kollagen gjennom matvarer som inneholder kollagen – men lærte at det ikke er tilstrekkelig til å dekke det daglige behovet og at hydrolyserte kollagenpeptider har mye mer effekt enn kollagen man får gjennom mat.

Hvordan føler du deg nå etter at du har tatt The Solution?
Etter å ha tatt The Solution i over 4 mnd og de umiddelbare resultatene jeg har sett selv, og som min datter og hennes venninner som ikke hadde sett meg på en stund la merke til med en gang de så meg – er jeg helt overbevist om at det er helt riktig for meg å ta The Solution som et tilskudd for å holde huden min vakker så lenge som mulig, helt naturlig. Jeg har en så mye glattere hud i pannen og rynkene mine er mindre synlig – spesielt på kinnene og rundt munnen, sier Elena. Connie har naturligvis mindre rynker enn sin mor, men synes fremdeles at huden hennes føles mer elastisk og glødende, også på huden på leggene!