Christina.png

Christina, 62 år

Christina forteller om hemmeligheten bak sin glød!

Hvordan få naturlig skjønnhet og glød?

Hvordan bevarer man hudens naturlige skjønnhet og glød gjennom årene? Christina, 62, jobber som mottakssykepleier - for å takle det hektiske arbeidet tar Christina vare på seg selv med små og enkle rutiner i hverdagen. Å holde seg til en god livstil og rutiner kan sees på Christina sin hud, som har fått den flotteste gløden!

Christina har brukt The Solution i 2 år og er godt fornøyd med huden sin - spesielt glattheten.

"Hver morgen blander jeg en pose med kollagenpulveret i et glass med vann, og på den måten blir skjønnhetsrutinen min ivaretatt daglig - fra innsiden" 

MicrosoftTeams-image (2).png

Hva består din skjønnhetsrutine av?

"Jeg prøver å spise sunt og drikke mye vann i løpet av dagen. Jeg unngår å spise rødt kjøtt og produkter laget av hvitt mel. Jeg har også redusert forbruket av sukker. Jeg foretrekker sunt fett, grønnsaker, frukt og bær i kostholdet mitt. Hjørnesteinene i å ta vare på deg selv er tilstrekkelig hvile, mosjon og ernæring - på en avslappende måte uten belasting.

"Du kan ikke stoppe det å bli eldre, det kan man se på alles ansikter. Jeg forsøker i midlertid å holde meg i form, slik at jeg kan holde meg så sprek og frisk som mulig selv når pensjonistdagene kommer. Jeg tror at det er mulig å påvirke den tiden allerede nå, gjennom å etablere gode rutiner i hverdagen. Å bli eldre er fantastisk på mange måter, det beroliger sinnet. Og selvtillit og gleder over små ting øker følelsen av velvære for meg."

Hudpleie lønner seg!

Å rense huden både morgen og kveld er en viktig del av min hudpleierutine. Min hud har en tendens til å bli tørr, så om kvelden renser jeg ansiktet mitt først med en renseolje og deretter med en renseemulsjon. jeg avslutter rensingen med en toner og tilsetter deretter en A-vitaminkrem. Om Sommeren smører jeg alltid solkrem oppå dagkremen, forteller Christina.

RS1327_OSL_watercolor_pack_54372_W-Article_1140x600_0322.jpg

-Jeg liker å teste produkter når det kommer til hudpleie og velvære. Noen produkter, forblir i min rutine. Jeg leste en artikkel om Oslo Skin Lab sitt kollagentilskudd, hvor det sto om brukere som hadde skannet huden sin før og etter de startet på The Solution. Skanningen viste at rynkedybden var redusert med 30%. Det er grunnen til at jeg ville gi The Solution en sjanse. Jeg begynte å legge merke til forbedringer i huden etter ca. 2-3 måneder - så The Solution fikk definitivt bli i min daglige hudpleierutine.

Enkel hudpleie

The Solution er så enkelt å bruke da det kommer i små dagsdoser. De små pakkene er enkle å ta med seg hvor som helst, med nøyaktig antall du trenger og riktig dosering. Det at pulveret har en nøytral smak uten tilsetninger gjør det også til en veldig enkel rutine, og at det er enkelt å få i seg. Jeg liker også at produktet kommer så lekkert pakket rett hjem.

"Nå ha jeg tatt The Solution Beauty collagen i ca 2 år. Jeg legger merke til at huden min er mer elastisk og at de fine linjene er blitt mindre. Jevnlig inntak av The Solution har virkelig en effekt på huden min. Huden min ser generelt sunnere og jevnere ut! Jeg bruker sjeldent sminke, og på sommeren er en sommerbrun hud alt jeg trenger. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på huden min, og når andre spør om hemmeligheten min er svarer jeg alltid; The Solution.